cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Zatvor

clock-img

16.05.2010, 22:45

clock-img

Anoniman

dacice, jesi li nekada probala da jedes bamije? ja ih nikada nisam kuvala, nije neka mudrost, jela sam vise puta iz konzerve i svaki put je imalo odlican efekat :)

clock-img

16.05.2010, 22:50

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

ja imam odlucnu kaku od kad pijem Centravit vitamine user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

17.05.2010, 16:09

clock-img

dacica

pencil-img

634

ksena-mozda je glupo pitanjeuser posted image ali..sta su to bamije???

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

clock-img

17.05.2010, 16:28

clock-img

Anoniman

nije glupo pitanje, ni ja nisam znala dok nisam dosla u grcku, a cula sam da se i u crnoj gori prave. to je povrce koje lici na boraniju, zeleno je i te duzine i sirine, a ako pogledas bolje lici na papriku. ovde se i boranija i bamije spremaju slicno - proprzen luk, paradajz sos, to povrce i voda i zacini. koliko vidim na konzervi oni stave i sirce i crveno vino. ako pronadjem neki link na netu poslacu ti.

clock-img

17.05.2010, 16:33

clock-img

Anoniman

user posted image

< Poruku je uredio Lilly RR -- 28.5.2010 14:06:53 >

clock-img

17.05.2010, 16:33

clock-img

dacica

pencil-img

634

hvala,ali to nikad nisam videla,mislim da i nema kod nas....

clock-img

17.05.2010, 18:53

clock-img

Anoniman

evo clanak u novinama kaze da ima smrznuta u nekim supermarketim (verovatno u veru ima posto je grcki) ili na bolje snabdevenim pijacama KLIK

< Poruku je uredio Lilly RR -- 28.5.2010 14:08:12 >

clock-img

17.05.2010, 18:55

clock-img

Anoniman

clock-img

17.05.2010, 20:01

clock-img

Anoniman

hvala :) isprobacu drugom prilikom user posted image

clock-img

17.05.2010, 23:32

clock-img

dacica

pencil-img

634

dr.mi je veceras rekla..postoji spas za nas user posted image sirup portolak-mislim da se tako zove!!!!

clock-img

26.05.2010, 19:36

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

Evo mene tuuser posted image
Celo prvo tromesecje sam patila od zatvora,pa mi je drugo tromesecje po pitanju toga bilo savrseno,kakila sam svaki dan,kada sam usla u trece tromesecje brige su se vratile,kakim svaki treci dan...ali...zadnjih nekoliko dana kakim kao kozica,one male tvrde klikereuser posted image bas ko kozauser posted image i jako me boli cmar,naprezem se ko blesava da mi kapilari na beonjaci popucajuuser posted image svaki put kad idem na wc ja se tamo satima poradjam-zta sta-za dva klikerauser posted image
Probala vrucu vodu na prazan stomak,suve sljive,kompot od sljiva,kompot od jabuka,kuvane kruske,sve moguce voce,balans jogurt,pa neznam ni ja kakve sve jogurte sa probiotskim kulturama,pa donat,pa caj od nane,musli,mekike,ovas,jecam,lan,pirinac,nakrkala se pasulja,graska...ma nista...
ima li nesto drugo?

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

26.05.2010, 23:12

clock-img

dacica

pencil-img

634

jooooj Daco,potpuno te razumem,tako je i meni,a ja sam u drugom trom.uzas,muka ziva...poradjam se svaki put,oznojim se od napinjanja,ma mislim da je porodjaj mala beba za ovo.user posted image user posted image ..meni je rekla dr.za ovaj sirup za trudnicePortalak,kupila,pa javljam

clock-img

26.05.2010, 23:15

clock-img

mejra81

pencil-img

624

Probaj ujutro kad ustanes da popijes solju hladnog mleka ....
Direktno iz frizidera....
Vidim da si sve ostalo probala....mozda ti pomogne....
Nemoj da se ljutis ako ne pomogne....user posted image

clock-img

27.05.2010, 09:31

clock-img

VioletaPopadic

pencil-img

5

Imam ja par rešenja, ja ih kombinujem - kako koji dan, pa vidim da funkcioniše

U musli dodajem kašiku lana i dve kašike mekinja, pa sve to pomešam sa jogurtom i ujutru jedem, ako mi se baš to ne doručkuje uveče potopim u čašu vode par suvih šljiva pa ujutru na prazan stomak popijem vodu i šljive pojedem, jedem puno voća zbog vlakana, pijem min 2l vode, pijem jogurte koji regulišu probavu i svakodnevno šetam. Donat voda meni i nije baš pomogla, za portalak sirup sam čula da je ok, on eliminiše i gasove, a postoji i Laxomucil - od Ivančića, to su biljna vlakna i trebalo bi da mogu da ih koriste i trudnice, mada sam ja sve te apotekarske varijante ostavila kao krajnju opciju. A da, ubedljivo najbolji recept je puna činija trešanja uveče umesto večere, ja se otkidam od trešanja i super mi deluju.

Eto, tako sam ja rešavam svoju muku, od svega po malo, nadam se da ću nekom pomoći!

clock-img

27.05.2010, 10:27

clock-img

dacica

pencil-img

634

jao violeta,ja sve to probala,i laksomucil,i laksobion,i sirup...ali,nista ne pomaze....ttttvvvvrrrdddooo-boli kao da se poradjamuser posted image user posted image

clock-img

28.05.2010, 10:16

clock-img

dacica

pencil-img

634

ja sam juce htela da poludim,krenem u wc.posle 3dana,kad na pola-uzas-ni vamo ni tamo-tvrdo-50min.muke sta nisam radila,na kraju plakala,jer je sve pocelo da me uzasno boli-i stomak-pa sam se uplasila za bebu...uzas...htela sam da idem kod dr.da me klistriraju,ali nemogu ni da sednem u kola kad mi je na pola..uzas..nemogu da vam objasnim-nista gore me nije zadesilo u zivotu...ne znam da li da idem danas kod dr.ovo jos jednom nebi prezivela!!!

clock-img

28.05.2010, 10:27

clock-img

gagins

pencil-img

680

Draga,mi smo pre dve nedelje imali taj problem sa cerkom(3 godine).Odveli je u dezurnu,a Dr mrtav ladan kaze,nema tu leka izaci mora samo,dali nam neki gel sto se stavi u guzu(kao klizma),medjutim to nema efekta kod tako tvrde stolice(odnosno nju nije proteralo ni posle dve bocice).Izaslo jeste,posle 4 dana patnje i plakanja i njenog i mog,ali uz pomoc mm koji je u ovoj situaciji bio mnogo svesniji i prisebniji(on vadio kaku,a ja je drzala).Uzas,ovo ne bih ni najgorem neprijatelju pozelela,a ne detetu!Probaj da nazoves Dom zdravlja da pitas za savet,mozda ce ti nesto prepisati!Srecno!

clock-img

28.05.2010, 10:47

clock-img

Anoniman

Ja sam skontala da meni prijaju jabuke... obichne jabuke...ochishtjene od kore.... kad njih jedem ...imam svaki dan normalnu stolicu...a inache 2 puta nedeljno je meni normalno....i naravno...nimalo lako....

clock-img

28.05.2010, 13:54

clock-img

mirks

pencil-img

299

evo i ja da se javim konacno nakon punih 5 meseci trudnoce i  isto toliko pracenja ovog sajta...i to oko zatvorauser posted image ...sve vas shvatam drage moje posebno ono kad stane na pola pa ni tamo ni vamo...pa sam ja u tu svrhu promenila rezim ishrane...ujutru cim ustanem prvo sto pojedem je porcija voca (najbolje mi prolazi jabuka) pa kafa fina turska pa onda jedem nesto konkretno....naravno izmedju svega toga napravim po pola sata pauze....i da ne cuje zlo sad mi dobro ideuser posted image

clock-img

28.05.2010, 14:03

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Mirks, dobro nam došla user posted image user posted image Prijavi nam se i na Spisak trudnica KLIK user posted image

clock-img

28.05.2010, 14:21

clock-img

mirks

pencil-img

299

hvala bolje vas sve nasla u zdravlju i veseljuuser posted image ...ja sam malo glupavauser posted image pa ne mogu da nadjem ja taj spisak...ajde me malo uputi

clock-img

28.05.2010, 19:54

clock-img

dacica

pencil-img

634

tu muku ni najgorem neprijatelju nebi pozelela!!!!!

clock-img

29.05.2010, 10:54

clock-img

dacica

pencil-img

634

pomogle malo sljive....user posted image user posted image

clock-img

04.06.2010, 14:46

clock-img

dacica

pencil-img

634

da li je moguce da samo JAimam mukuuser posted image user posted image ...
jel imate jos neke savete,da probam....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2010, 08:50

clock-img

Anoniman

sasvim slucajno otkriveno - kuvani kukuruz na prazan stomak ujutro, pa kafa user posted image