cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Bockalice

clock-img

03.08.2009, 08:34

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Tasho, mislim da sam ja odavno pod Beba, otvorila 4 teme, medju njima i razvoj fine motorike.

Jesi mila, ali ne povezujući je sa govorom.

clock-img

02.03.2012, 09:56

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Manite se filozofiranja oko razvoja dece i ovoga i onoga.. samo zato sto je neko rekao to i to pa onda je to tako i te gluposti user posted image Dobro nesto i ima veze, ali sve je od deteta do deteta.. I svako misli da mu je dete najpametnije, sta cete..tako to ide sa vecinom roditelja. Ja sam realna - MOJE dete je strasno pametno user posted image user posted image user posted image Booooockalice!!!

Duze vreme gledam koje bi bile najbolje, ali nikako uzivo da odem da vidim. Trazicu ih u Madjarskoj sledeceg vikenda. Ne bi suvise velike. Ema voli da se igra sitnim picabocama i da precizno redja i tako.. mislim da bi mi bockalice bile spas.

clock-img

11.08.2012, 18:17

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

duuugo joj nisam davala bockalice , sitne su bre mnogo
i sad se kajem sto sam joj ih uopste dala user posted image
mislim zabavlja se ona , pravi tako nesto ali to se raspe na gazilion strana i nikad nisu sve pokupljene a nikako da se sve pogube , majku mu sto se vise rasipaju , vise ih ima user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.06.2013, 13:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mislim da je ovo za stariju decu, ja se ne usudjujem da ih kupim!
Prvo H je jos mala , pa i T da sve zna bojim se da ih ova ne pojede
A drugo posle malo igre ima da ih bude svuuudaaaaa...ne pada mi na pamet da ih skupljam, kao sto skupljam figurice za neljuti se covece i sah (koje su dobile BTW)

clock-img

26.10.2016, 13:15

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

A. ih je skoro dobio, i odusevljen je. Toliko je odusevljen da ih je juce ubacio u krevet, pa smo se bockali dok smo spavali user posted image
Nego, bio mi je problem dok nisam nasla gde ih ima, kad pitam a prodavacica me gleda kao da sam okinula sa Marsa.

clock-img

26.10.2016, 13:20

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Po meni je ovo super igracka, vole da bockaju, s vremna na vreme se sete, kad se izigraju lepo pokupe i sklonim u orman da ih ne bi pogubile.

clock-img

26.10.2016, 13:33

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

joj bockalice se ne koriste vise kod nas,mesecima smo se nabadali na njih, sad zbog bebca ih ne vadim jer stalno ide za starijim i sve trpa u usta

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

26.10.2016, 13:46

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

super igracka , da razvijaju svoje kreativne vijuge ,idejica 1000

clock-img

26.10.2016, 13:48

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jako dobra igracka za razvoj fine motorike

clock-img

08.03.2018, 11:19

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

IZVORNA PORUKA: Shishica

Manite se filozofiranja oko razvoja dece i ovoga i onoga.. samo zato sto je neko rekao to i to pa onda je to tako i te gluposti user posted image Dobro nesto i ima veze, ali sve je od deteta do deteta.. I svako misli da mu je dete najpametnije, sta cete..tako to ide sa vecinom roditelja.

Uglavnom se slažem. user posted image

clock-img

08.03.2018, 11:21

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Bockalice su super. Ne znam samo od kog uzrasta idu?

,,Carpe diem"

clock-img

08.03.2018, 11:24

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Nemamo ih. Kako uopste kontrolisati dete da se ne zadavi ?user posted image ili zagubi...

clock-img

08.03.2018, 11:29

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Da ne zagubi nikako 😂 ja kad usisavam i pomerim krevetac ili bilo sa nadjem uvek nesto, posebno nesto tako sitno.

A kada se igrate zajedno naravno da pod nadzorom nece nibstaviti u usta a kamoli nesto vise... posle se skloni na visinu koju ne moze da dohvati

,,Carpe diem"

clock-img

08.03.2018, 11:40

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Pa to ali kada je vise dece prisutno , dok se covek okrene ili pogleda u stranu moze se strpati u usta i cao. Moja deca n e guraju u usta ali opet sta znam.

clock-img

08.03.2018, 11:43

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Slazem se, oni za sekund naprsve neki problem 😂
Bas zato sam i pisala od kog uzrasta idu, mislim da nije pre 3 godine...cak i tada treba nadzor

,,Carpe diem"

clock-img

08.03.2018, 11:46

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Verovatno od trece...

clock-img

08.03.2018, 11:49

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Mada na gotovo svim igrackama pise od trece godine... bas iz bezbednosnih raloga

,,Carpe diem"

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image