Pozdrav svima, postojece clanice/clanovi upd_ate-ujte nas kako teku vase procedure, trudnoce? :)
Sto se nas tice mm je radio mikrodelecije, hvala Bogu nalaz je uredan. Jos uvek je na hormonskoj terapiji a neki efekat cemo tek saznati za par meseci jer mu je dr Macut ukinuo Ovitrel a to nikako nije smeo jer je T bez hCG pao skroz. Na terapiji Menopura is Ovitrela Inhibin B je skocio za 50% pa sam se obradovala, mada iz ostalih komenatara zakljucujem da taj nalaz i nije toliko bitan, ali nema mikrodelecija sto je najbitnije…
Koje laboratorije/VTO centre preporucujete za spermogram? Mi smo bili kod Vinke i u Analife, na oba mesta su bile 0, ali se razmisljam da nemaju mozda neku modernu aparaturu kao Turci pa ne pronalaze nista…
Koje vitamine vam predlazu obicno dr?
I jos jedno pitanje - da li i Emre trazi da par bude vencan pre postupka?
Inace, nije tema zensko reporduktuvno zdravlje ali sam samo u 1 recenici htela da preporucim prirodnu mesavinu caja MSN caj - nisam hormone proveravala ali primetila da sam kad pijem redovno mnogo psihicki mirnija, nema PMS ludila, lice se ocistilo i vec nekoliko meseci unazad nisam popila lek kad dobijem (a inace me svaki mesec boli da moram cim malo oset_im da popijem kako ne bi bilo uzasno bolno), a cula sam da pomazu kod policisticnih jajnika, mioma itd