Imam jedno malo blesavo pitanje, ali ne znam tko bi od mojih prijatelja mogao razumijeti ovakvu situaciju da mi može dati realan savjet, pa ću pokušati ovdje.
Suprug i ja spremamo se za FET u Istanbulu krajem mjeseca. Ovo će nam biti 3. odlazak u Istanbul. Nisam spominjala ranije, ali ja već imam kćer iz prvog braka.
Otići na 15 dana 2 puta i ostaviti je tako dugo, bilo mi je užasno teško, kao i njoj, ali nekako smo izgurale.
Ovaj put je planiramo voditi sa sobom. I malo smo razmišljali i ja sam predložila da povedemo i moju mamu kako bi ona mogla biti s njom kad idemo na preglede i taj dan kad bude FET u bolnici jer ipak želim da te trenutke provedeno nas dvoje sami, a da nju mogu mirno ostaviti s mamom. Moj suprug je pristao i složio se s tim. Inače se jako dobro slaže s mojima.
Sad je moja mama došla na ideju da povede i svog drugog unuka (sina od moje sestre s kojim smo svi jako bliski, a i moja sestra kad ide na neka putovanja uvijek povede i moju kćer ) kad već ide, a ionako će moji pregledi biti kratki, pa su htjeli da ih malo odvedemo po Istanbulu kad smo ga mi već toliko upoznali i istražili. Moj suprug ne želi ni čuti, kaže da to nije ekskurzija i da mogu onda cijelu obitelj povesti.
U jednu ruku ga razumijem, i mogu ga shvatiti. Ali s druge strane, ako već idemo, ne znam koja razlika je ako još jedno dijete ide s nama. To su djeca od 12 i 14 godina, nisu mali da se mora voditi velika briga o njima. A što se tiče financija, to bi sve pokrila moja mama, znači nas trošak bi ostao isti i ne bi platili ništa više nego da idemo sami.
Evo možda ja ne mogu to gledati sa mjesta moga supruga, možda bih ja isto reagirala da je situacija obrnuta, ne znam. Ali znam da mi je nešto što mi je trebao biti najljepši trenutak ovog putovanja postao veliki stres zbog ove situacije jer znam da kako god ispadne, netko od dvoje ljudi koji su mi jako bitni u životu, neće biti zadovoljan ishodom.
S obzirom da vi znate kako je prolaziti kroz ovo, voljela bih čuti vaša iskrena mišljenja. I ispričavam se na ovolikom postu koji malo slici na sapunicu 🙈