IZVORNA PORUKA: pudlicica
Kad ste krenuli u postupak vto, jel su i vama stalno menjali ceni, jednom kažu spermogram jednu cenu pa posle tri dana drugu, pa hotel rezervisala nam je pre tri nedelje bila je cena 85 evra, danas kad stižemo 95 evra kao sezona poskupeli, ovo nije normalno, kaze mi u turskoj je to normalno, šta je tu normalno da pljačkaju, kakvo vi iskustvo imate kod dr Emre jel i on menjao cene?
Kod nas nije bilo promjene cijene, jedino su svi malo zbunjeni oko plaćanja. Ne znam što plaćam u bolnici, što kod njih u uredu. Ali na kraju smo u bolnici platili samo oko 350 eura karticom, a sve ostalo kod Emrea. Kod njega smo u uredu još platili oko 340 eura karticom, i još 3300 eura u gotovini. To je za operaciju i za IVF/ICSI. Još moramo platiti zamrzavanje embrija u bolnici u subotu, a to ni oni nisu znali koliko će točno biti, rekli su oko 300 ili 350 eura.
Inače je moj muž taj koji je odgovorniji od mene s financijama, ali nakon što smo saznali da je operacija bila uspješna kao da ni njega više nije bilo briga. Imam osjećaj da bi im dao sve što ima da je bilo potrebno. Kad dođemo kući ćemo sjesti u miru i sve troškove staviti na papir. Ali ovako na brzinu, čini mi se da nisu mijenjali cijenu koju smo dogovorili.
Jedino su ljekovi za mene ipak izašli više nego što su mi rekli kad smo dogovarali. Ali to se plaća direktno ljekarni, tako da to nema veze s njima
Što se tiče smještaja, ni tu nemam prigovora. Mi smo uzeli apartman i platili kao što smo i dogovorili.
Jedino sam primijetila da je u Turskoj sve malo poskupilo u odnosu na prvi put kad smo išli u 6. mjesecu..
Ako mogu još kako pomoći, tu sam