cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Azoospermija

clock-img

03.09.2021, 15:57

clock-img

azooo

pencil-img

30

Zdravo imam pitanje oko y daliciju suprug je radio i rezultati su mu ok sta sto znaci , dal bar malo ima nade za nas  iako nas dok. Kod nas  nam rekao da nema :( cekamo da nam dok emre vidi  rezultat pa da nam kaze sta dalje 

clock-img

05.09.2021, 10:18

clock-img

Tinčee

pencil-img

33

Mm jos to nije radio, pa vam ne mogu pomoci, naravno da je dobro u smislu da postoji sansa da proizvodi spermatozoide. Da li je radio kariotip? Javite sta vam je Dr rekao. 

clock-img

05.09.2021, 10:28

clock-img

azooo

pencil-img

30

Jos to nismo radili cekamo termin kod nas je sve slozeno :( uzeli su nam sve podatke i rekli su nam da shalju ove rezultate u evropi nz gde bas da urade jos neka ispitivanja sta kod nas to nema pa videcemo sta je to i ja nz 

clock-img

05.09.2021, 12:31

clock-img

Tinčee

pencil-img

33

Držim plačeve da javite dobre vesti! 

clock-img

06.09.2021, 14:58

clock-img

miracleB

pencil-img

222

Cao, mom mužu su u Srbiji dijaznostikovali azo, ali u Turskoj je dobio kao tvoj muž dijagnozu crypto. Zašto bi Vi radili micro TESE ako već u uzorku pronalazite spermatozoide, možda eventualno da probate na drugoj klinici ili u inostranstvu?

clock-img

06.09.2021, 15:03

clock-img

Maya20

pencil-img

90

Htela bih da zamolim clanice koje su vec bile u Turskoj, da mi daju neku preporuku za smestaj u blizini klinike, a nije na odmet i po koji savet. Mi se spremamo uskoro da idemo🙏

clock-img

06.09.2021, 15:23

clock-img

miracleB

pencil-img

222

Ja saa već negde pisala gde smo mi odsedali, da li ovde ili na Rodi, ali evo, mi smo bili:
1.Modus hotel, ali obavezno da se bira veća ona soba, male su baš malene, na 2 min od ordinacije ali je problem samo ako se radi micro tese što je nizbrdica baš velika
2.nisantasi residence - to je stan i njega smo uzimali kad smo duže tamo bili, onako okej skroy ima spavacu dnevnu sobu kupatilo i kuhinju, i od ordinacije je na 10min hoda, a od bolnice oko 15min mada smo išli i taxijem
3.ada suites-hotel baš lep, doručak pretezno isti svaki dan ali je zgodno jer i u sobi ima kao mala kuhunjica.

clock-img

06.09.2021, 20:22

clock-img

azooo

pencil-img

30

Doktor nam je dogovorio i dao nam je 3 ned da pije arimidex i opet da proverimo testosteron i e2 pa videcemo dalje :) zagjna nada nam je pa videcemo sta kako 

clock-img

07.09.2021, 08:43

clock-img

Tinčee

pencil-img

33

Zato što ovo što nadju nije dovoljno kvalitetno izgleda. Ne znam, mi se vodimo tim mišljenjem da u testisima ima više materijala za odabir. Možda ćemo na nekoj drugoj klinici još jednom eventualno probati i onda inostranstvo. 

clock-img

07.09.2021, 08:45

clock-img

Tinčee

pencil-img

33

IZVORNA PORUKA: azooo

Doktor nam je dogovorio i dao nam je 3 ned da pije arimidex i opet da proverimo testosteron i e2 pa videcemo dalje :) zagjna nada nam je pa videcemo sta kako 

To je neki hormonski lek? 

clock-img

07.09.2021, 09:33

clock-img

azooo

pencil-img

30

Da da hormonski je 

clock-img

07.09.2021, 11:00

clock-img

miracleB

pencil-img

222

IZVORNA PORUKA: Tinčee

Zato što ovo što nadju nije dovoljno kvalitetno izgleda. Ne znam, mi se vodimo tim mišljenjem da u testisima ima više materijala za odabir. Možda ćemo na nekoj drugoj klinici još jednom eventualno probati i onda inostranstvo. 

A gde ste radili vto i koliko puta? Da li su spermatozoidi uspevali da oplode jajnu ćeliju? Jel tvoj muž radio kariotip i mikodelecije y hromozoma?

clock-img

08.09.2021, 10:21

clock-img

Maya20

pencil-img

90

IZVORNA PORUKA: miracleB

Ja saa već negde pisala gde smo mi odsedali, da li ovde ili na Rodi, ali evo, mi smo bili:
1.Modus hotel, ali obavezno da se bira veća ona soba, male su baš malene, na 2 min od ordinacije ali je problem samo ako se radi micro tese što je nizbrdica baš velika
2.nisantasi residence - to je stan i njega smo uzimali kad smo duže tamo bili, onako okej skroy ima spavacu dnevnu sobu kupatilo i kuhinju, i od ordinacije je na 10min hoda, a od bolnice oko 15min mada smo išli i taxijem
3.ada suites-hotel baš lep, doručak pretezno isti svaki dan ali je zgodno jer i u sobi ima kao mala kuhunjica.

MiracleB, hvala ti na pomoci, mnogo mi znaci. Gledala sam preko Bookinga Nisantasi Residence, odgovara mi jer ima kuhinju, posto mi planiramo da ostanemo duze. Juce sam im poslala poruku za cenu, pa su rekli da ce danas javiti Novembarski cenovnik. Po cenama sa bookinga, smestaj ce nam biti bas velika stavka🙄

clock-img

08.09.2021, 10:35

clock-img

miracleB

pencil-img

222

E sad sam baš gledala, uopšte nije bilo ovako skupo kada smo mi isli. Mislim da ne vredi toliko novca, predlazem ti da nadješ nešto drugo samo uzmi taj kraj čisto da znas da ti je to sve tu blizu.

clock-img

08.09.2021, 14:50

clock-img

Maya20

pencil-img

90

E sad sam baš gledala, uopšte nije bilo ovako skupo kada smo mi isli. Mislim da ne vredi toliko novca, predlazem ti da nadješ nešto drugo samo uzmi taj kraj čisto da znas da ti je to sve tu blizu.

Danas cu se baciti u potragu , valjda cu naci nesto po nrkoj normalnijoj ceni. Hvala u svakom slucaju

clock-img

08.09.2021, 14:57

clock-img

Tinčee

pencil-img

33

IZVORNA PORUKA: Tinčee

A gde ste radili vto i koliko puta? Da li su spermatozoidi uspevali da oplode jajnu ćeliju? Jel tvoj muž radio kariotip i mikodelecije y hromozoma?

Izvini, ne izlazi mi obaveštenje o porukama. Radili smo u Feroni, dva puta, uspevali su da oplode jajne ćelije, kariotip mu je u redu, a za mikrodelecije nam niko nije rekao, tek na ovom forumu sam saznala za to, pa će odraditi to uskoro. 

clock-img

09.09.2021, 14:39

clock-img

Bicesuper

pencil-img

540

Mi cemo zeti neki stan u blizini, idemo na paralelnu stimulaciju pa nam se to vise isplati a i treba nam kuhinja masina za ves i slicno...
Planiramo kraj oktobra.
Sad procitah da je nekoj devojci aspiracija bila tek 18 dan ciklusa... uopste ne mogu da znam koliko cemo tacno ostati, pogotovo sto ne znam da li cu na vreme dobiti...
Ali minimum minimuma je 3 nedelje

clock-img

09.09.2021, 14:54

clock-img

Maya20

pencil-img

90

IZVORNA PORUKA: Bicesuper

Mi cemo zeti neki stan u blizini, idemo na paralelnu stimulaciju pa nam se to vise isplati a i treba nam kuhinja masina za ves i slicno...
Planiramo kraj oktobra.
Sad procitah da je nekoj devojci aspiracija bila tek 18 dan ciklusa... uopste ne mogu da znam koliko cemo tacno ostati, pogotovo sto ne znam da li cu na vreme dobiti...
Ali minimum minimuma je 3 nedelje

Bicesuper, u istom smo "problemu". Obzirom da cemo i mi ici na paralelnu stimulaciju, trazimo stan koji ce nam služiti svrsi za to vreme. Preko nekog sajta smo pronasli tako nesto, samo cekamo da nam se jave da potvrde. Mi idemo krajem Novembra, ali zelimo da rešimo karte i smeštaj, pa da malo odahnemo . Da li ces ti raditi neke analize? Mi smo pitali doktora, ali je rekao da nema potrebe, mada bi ja ipak uradila barem nesto. Možda se ja ponavljam sa pisanjem i pitanjima, ali vec toliko citam da ne znam ni sama sta sam pisala.

clock-img

10.09.2021, 10:59

clock-img

Bicesuper

pencil-img

540

Svi se ponavljamo, zaboravimo sta se kome desavalo.
Ja sam jos pocetkom godine uradila neke analize, pitala sa dr on kaze ok ne treba ponovo, ali sam ja ponovila stitnu jer mi je posle korone malo skocila...
I imala sam sta da vidim sa 2 je otislo na 5,6. Zamalo se nisam onesvestila. Dr kaze pojacaj terapiju nije to strasno, ali oni su po mom misljenju PRELIBERALNI.
Pisala sam svom endokrinologu i ona mi je ozbiljno pojacal dozu eutiroxa pa cu proveriti za 4 nedelje ima li pomaka...
Ne odlaze mi se vise, bas mi se sve oduzilo, trebalo je u februaru da idemo.
Sta si ti radila od analiza, sta tvoj partner?
Je l bi mogla da mi kazes preko cega ste gledali stanove i koja je cena toga sto ste nasli, ako nije indiskretno?

clock-img

10.09.2021, 11:14

clock-img

Bicesuper

pencil-img

540

Medenjak kakve su analize odnosno rezultati bili tvom muzu, posto vidim da je mtese bila uspesna.
Dokle ste sad stigli?

clock-img

11.09.2021, 11:04

clock-img

medenjak89

pencil-img

14

Medenjak kakve su analize odnosno rezultati bili tvom muzu, posto vidim da je mtese bila uspesna.
Dokle ste sad stigli?

Na spermogramu uvek 0, kariotip i delecije su ok, LH i FSH su bili 10, testosteron mu je bio ok. Ja sam radila do sad hsg i kariotip i to je u redu, ostala mi je histeroskopija jer imam dva neka mala polipa. Dr Bayazit mi je još tražio da uradiđ Tsh i Prolaktin i to mi je ok. Nadam se da ćemo novembra/decembra otići, ako se situacija sa koronom ne iskomplikuje.

clock-img

11.09.2021, 11:16

clock-img

Maya20

pencil-img

90

Svi se ponavljamo, zaboravimo sta se kome desavalo.
Ja sam jos pocetkom godine uradila neke analize, pitala sa dr on kaze ok ne treba ponovo, ali sam ja ponovila stitnu jer mi je posle korone malo skocila...
I imala sam sta da vidim sa 2 je otislo na 5,6. Zamalo se nisam onesvestila. Dr kaze pojacaj terapiju nije to strasno, ali oni su po mom misljenju PRELIBERALNI.
Pisala sam svom endokrinologu i ona mi je ozbiljno pojacal dozu eutiroxa pa cu proveriti za 4 nedelje ima li pomaka...
Ne odlaze mi se vise, bas mi se sve oduzilo, trebalo je u februaru da idemo.
Sta si ti radila od analiza, sta tvoj partner?
Je l bi mogla da mi kazes preko cega ste gledali stanove i koja je cena toga sto ste nasli, ako nije indiskretno?

Naravno, gledali smo preko sajta airbnb, rezervisali smo na 20 dana, i kostace nas oko 750 eura. To je bukvalno ceo stan u kome ima i kuhinja i veš mašina i sve što nam jr neophodno. Sledece nedelje vemo rezervisati i avio karte, jer su mnogo povoljnije ukoliko se uzmu ranije. Meninje dr Emre rekao da netreba da radim nikakve analizr za sad. Suprug je neki dan proveravao hormone , FSH i LH su mu malo povišeni, prolaktin je dobar, testosteron takodje. Kada smo poslali doktoru te rezultate, on je rekao da je to u redu i da nema potrebe za terapijom. 

clock-img

11.09.2021, 14:23

clock-img

Bicesuper

pencil-img

540

Mom muzu manje više ok rezultati, testosteron malo niži FSH malo visi ali ništa drasticno… dr je ipak je dr hteo da proba sa terapijom i krenulo je nabolje ali smo zbog korone prestali. A posle korone mu je bas dosta pao testosteron pa je ponovo krenuo na terapiju o povisio se testosteron i FSH ali je dr zadovoljan.Mi smo odavno kupili kartu jer smo trebali da idemo još pocetkom godine…Dr bi da probamo i nekoliko spermograma, možda se nađe.I mi smo tako našli stan isto tako neka cena

clock-img

11.09.2021, 14:26

clock-img

Maya20

pencil-img

90

Mom muzu manje više ok rezultati, testosteron malo niži FSH malo visi ali ništa drasticno… dr je ipak je dr hteo da proba sa terapijom i krenulo je nabolje ali smo zbog korone prestali. A posle korone mu je bas dosta pao testosteron pa je ponovo krenuo na terapiju o povisio se testosteron i FSH ali je dr zadovoljan.Mi smo odavno kupili kartu jer smo trebali da idemo još pocetkom godine…Dr bi da probamo i nekoliko spermograma, možda se nađe.I mi smo tako našli stan isto tako neka cena

I nama je rekao da dodjemo nekoliko dana pre početka mog ciklusa, pa da probamo prvo da uradimo spermogram. Ovako ili onako, bitno je samo da uspemo, svi mi🙏

clock-img

20.09.2021, 21:42

clock-img

Bicesuper

pencil-img

540

Medenjak89 i miricleb šta se dešava?Nadam se da ste dobro?