cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Azoospermija

clock-img

03.05.2024, 23:15

clock-img

Ivona2509

pencil-img

32

Pozdrav cure,ima li koja iskustva s Europe IVF Prag? Nakon neuspješne oplodnje s uspješnom mtese,odlučili smo se na donaciju,pa me zanimaju iskustva onih koji su išli u Prag,za Pronatal znam,ali me zanimaju i druge klinike mada za Europe sam čula da su vrh.

clock-img

30.05.2024, 10:40

clock-img

Jelena2905

pencil-img

4

Pozdrav svima,

Nova sam na forumu i trebala bi mi pomoc oko same procedure odlaska u Istanbul kod dr Emre - iskustva sa doktorima tamo i samim boravkom, operacijom microtese i daljim postupkom VTO. Ako možete u privatnoj poruci da razmenimo kontakt da se detaljnije informišem o svemu, planiram da pišem doktoru pa i u vezi sa tim da vidim kako je najbolje da ga kontaktiram.

clock-img

30.05.2024, 11:52

clock-img

Cvetak24

pencil-img

6

Dobrodosla na forum.Ostavi mi svoj mail,ili kontakt,da ti se javim. Pozdrav

clock-img

30.05.2024, 11:55

clock-img

Cvetak24

pencil-img

6

Dobrodosla .Ostavi mi svoj mail ,da mogu da te kontaktiram. Pozdrav

clock-img

30.05.2024, 12:37

clock-img

Jelena2905

pencil-img

4

Poslala sam Vam u poruci kontakt tel

clock-img

31.05.2024, 16:32

clock-img

Marica Zna

pencil-img

2

Pozdrav! Nova sam na forumi. Partner je prije nekoliko mjeseci dobio dijagnozu azoospermije, neopstruktivne.Obavio je pretrage, kariotip i mikrodelecije su regularne, tako da nije genetika. Hormoni su mu loši i vjerojatno uzrok. Do većine informacija smo došli preko ovog i još nekih foruma. U Zagrebu jedan doktor (dr.Hauptman) radi MicroTese na Rebru, lista cekanja je cca 6mj, on smrzne ako išta nađe i mi onda moramo u nekoj klinici po izboru raditi stimulaciju nakon što tražimo iz njihove banke uzoraka transfer, jer je njihova klinika zatvorena zbog obnove, tako nam je rekao prošli tjedan. To nam se sve čini komplicirano, i taj doktor je partneru dao jako male šanse da išta nađe. Također postoji u Splitu privatna klinika koja radi microTese i MPO ali su komentari za nju dosta suprotni (i loši i dobri).Preko foruma smo došli do imena dr.Tansela i dr.Emrea u Istanbulu. Poslali smo im informativni mail, obojici, i oni bi partneru obojica dali hormonsku terapiju,što doktor u Zg ne bi (tako je izricito rekao) i dosta vece šanse za pronalazak sperme.Zanima me je li itko ovdje išao kod nekog od ta dva doktora, koja je procedura,mora li partner prvo sam na pregled, pa tek kasnije idemo zajedno, i najviše kakvi su vam dojmovi za obojicu?Odlučili smo da idemo u Istanbul sigurno, jer ništa bliže ne postoji, ali moramo odlučiti gdje.Hvala

clock-img

07.06.2024, 08:52

clock-img

Cvetak24

pencil-img

6

Zdravo JokaDa li bi mogla da mi ostavis svoj mail,kontakt, da ti se javim privatno? Hvala puno

clock-img

07.06.2024, 18:23

clock-img

Alex1708

pencil-img

11

Pozdrav,Da li je neko trenutno u Turskoj i vraća se za Srbiju do ponedeljka? 

clock-img

14.06.2024, 22:27

clock-img

Maki@

pencil-img

10

Pozdrav, kad kazete losi nalazi hormona na sta mislite tacno? Koji su ispod ili iznad granice? Pa da vidimo ko ima slicnu situacijuMalo je postala neaktivnija tema, ja znam informacije koje sam procitala ovde od prve do poslednje stranice tako da svi imaju reci hvale za Istanbul, pogotov za EmreaProceduru birate sami, na vama je koliko znam da li cete odmah na ceo proces ili prvo na pregled pa dalje dogovore
Ako ima neko da je skoro bio ili imaju postojeci clanovi neke nove informacije, znacilo bi nam svima da procitamo 🙂

clock-img

24.06.2024, 07:14

clock-img

Ljubičica2

pencil-img

2

Pozdrav, mogu li i ja dobiti vas kontakt za vise detaljnih informacija?

clock-img

24.06.2024, 07:16

clock-img

Ljubičica2

pencil-img

2

Cvetak24, ako moze kontakt?

clock-img

24.06.2024, 07:50

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Pisah sad u temi   sto su otvorili kad sam se porodila. Moj mejl draskicjovanks@gmail.com uvek sam tu dta god mogu pomoci.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

28.06.2024, 18:36

clock-img

Marica Zna

pencil-img

2

IZVORNA PORUKA: Cvetak24

Dobrodosla na forum.Ostavi mi svoj mail,ili kontakt,da ti se javim. Pozdrav

Pozdrav, mogu vam se javiti vezano za postupak kod Dr.Emrea?

clock-img

02.08.2024, 12:22

clock-img

Katja1508

pencil-img

3

Pozdrav svima, nova sam na forumu. Suprug mi je sad u februaru dobio dijagnozu azospermija. Bili smo kod dr Vinke, pio je Nolvadex dva meseca i Fertil max ali neuspešno, opet 0. Rekla nam je da u sept/okt odradimo Mtese pa da vidimo. Čitam dosta o dr Emre, ne znam da li da pokušavam ovde u Srbiji ili da se odmah uputimo u Tursku. Kako da dodjem do dr Emre, makar da čujem njegovo mišljenje, odnosno da pogleda njegove rezultate (genetika je ok, hormoni nisu, ima povišen FSH i povišen testosteron, a inhibin B 30). Ako neko ima preporuku još, neka mi piše. Hvala unapred

clock-img

02.08.2024, 13:52

clock-img

Alex1708

pencil-img

11

Pozdrav Katja, dr Emrea mozes kontaktirati putem maila, posalji mu sve rezultate koje imate, napisi mu da je korisćena terapija i on će vam napisati misljenje.

A moje mišljenje je da ne gubite vreme ovde kod nas već pravac Turska. 
Sa ostalim članovima bih podelila da smo mi u maju išli na embriotransfer, vraćene dve blastociste, jedna je opstala. Nažalost u 12toj nedelji izgubila sam bebu. Ne odustajeno, idemo dalje, za tri meseca opet Turska i ponovni pokušaj. 

clock-img

05.08.2024, 19:29

clock-img

Jelena2905

pencil-img

4

Zdravo Katja, doktoru pisi direktno na mejl, zaista brzo odgovara. Posalji mu sve nalaze koje ste odradili, i pitaj ga za misljenje. Mi za dve nedelje idemo kod njega. Nakon odradjenih svih pretraga ovde nam je odmah receno da je jedina opcija micro-Tese a dalje vreme u donosenju odluke gde odraditi micro-Tese nismo gubili jer sam unapred zahvaljujuci forumima saznala za dr Emrea tako da se sve poklopilo. Samo mu sve posalji pa ces videti sta ce ti reci. 

clock-img

07.08.2024, 18:48

clock-img

ana_88

pencil-img

8

Drage devojke, zelela bih da podelim sa vama nas nastavak borbe:u maju je odradjena aspiracija, 10 jajnih celija, 8 zrelih, oplodilo se 6 i do blastociste se razvilo 4. u julu Fet i na zalost neuspesan. Zanima me nakon koliko ciklusa ste isle na fet ponovo? dr Sulejman kaze da mozemo vec u narednom ciklusu. Da li ste cule za ERA test, da li je neka od vas radila? Takodje, preporucuje se i intralipidna infuzija par dana pre i nakon FET-a, pa da li imate iskustva sa time?

clock-img

08.08.2024, 11:46

clock-img

Anoniman

Cao svima! Moje misljenje je isto pravac Turska...mi smo samo sa Vinkom izgubili vrijeme. Tako da Emre. Odgovara i na whats up. Sto se tice pokusaja nama je uspjelo iz drugog puta. Ja sam svojevoljno napravila pauzu izmedju prvog puta kad je bila biohemiska do drugog pola godine. Sulejman je i meni rekao moze odmah ali ja mislim da bolje da se organizam malo odmori i srede hormoni...ne mora pola godine ali 2-3 mjeseca nije na odmet. Sad imamo duvnog djecaka i uzivamo sto zelim i svima vama.

clock-img

08.08.2024, 15:19

clock-img

Katja1508

pencil-img

3

Cao devojke, hvala vam na odgovorima, uspela sam da stupim u kontakt sa dr Emre, pa cemo videti sta dalje. Pozdrav za sve i zelim vam sve najbolje!

clock-img

11.09.2024, 10:00

clock-img

Katja1508

pencil-img

3

Pozdrav devojke! Suprug i ja idemo u Istanbul krajem oktobra, treba mi pomoć od vas koji su već bili, da vidim kakva je situacija oko smeštaja, prevodioca, troškova i ostalih stvari koje su bitne za samu proceduru Mtese kao i VTO. Hvala unapred!

clock-img

12.09.2024, 22:56

clock-img

Hortenzija

pencil-img

108

Zelela bih prvo da pozellim dobrodoslicj svim novim clanovima, nadam se da cete sto pre da se javite sa lepim vestima. Dr Emre dolazi u Beograd u oktobru, na festival potpomognute oplodnje. Vrvt ce uskoro biti otvoren sajt za prijavu za konsultacije, pa mozda nekome znaci info, moze da stupi u kontakt sa dr licno i pita sta ga zanima.

Detelina sa 4 lista <3

clock-img

14.09.2024, 13:22

clock-img

ana_88

pencil-img

8

Datum njihovog dolaska je 19.oktobar, dolaze Dr Emre i Dr Sulejman

clock-img

14.09.2024, 15:05

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Ana  , ja nisam radila ERA test  otkrila sam i iz krvi da imam nk celije pa sam zato odustala. Primala sam intralipidne infuzije na  dan transfera , dan bete i  kada je bio prvi uz.To je moje iskustvo nekazem da test netreba raditi   to je jedino bilo ostalo sto nisam  veruj da nema analize koje nisam odradila.Dogodine planiramo po eskime  samo da devojke napune godinu 😊

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

19.09.2024, 16:10

clock-img

Hortenzija

pencil-img

108

Zar ne dolaze 12.10. ?  Taj vikenda je festival i dr Emre ima predavanje.

IZVORNA PORUKA: ana_88

Datum njihovog dolaska je 19.oktobar, dolaze Dr Emre i Dr Sulejman

Detelina sa 4 lista <3

clock-img

20.09.2024, 16:26

clock-img

ana_88

pencil-img

8

hej, moguce, onda je dr Sulejman pogresio jer nam je rekao 19. da dolaze. gledala sam sad program festivala 12.oktobra, nisam nasla da dr Emre ima predavanje