cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dete u kuhinji

clock-img

18.12.2016, 10:33

clock-img

LauraAndrija

pencil-img

365

Iste user posted image . Brašno je zanimljivo.

clock-img

18.12.2016, 11:51

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Obavezno kada mesim mesi i M a sada se i uz rucak namesti, dovuce stolicu iz trepezarije i mesauser posted image

clock-img

18.12.2016, 13:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24790

I sin voli da gleda sta radim. Naravno, najviše mu je zanimljivo testo user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.03.2017, 14:18

clock-img

degu

pencil-img

11332

T ima svoju oklagiju, mesimo uvek zajedno, kaze ona ce mi prati sudove, da i to docekam user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

30.03.2017, 14:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26989

Naravno da vole kuhinju. Svaki put kad mesim one donesu svoje modlice. Malo im dam testa i sat vremena mese.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

31.03.2017, 01:14

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao moji svi obožavaju da se motaju po kuhinji kada nešto pravim,pa im ja onda dam da svako radi po nešto,najstarijoj devojčivi dam oklagiju da razvlači testo a momci mažu ili filuju u zavisnosti šta radim,a u skladu sa njihovim mogućnostima.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

28.04.2017, 11:51

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

I mi sve oko tijesta radimo zajedno.Kad pravim palacinke samo dodajem sastojke a ona mjesa.
Nedam joj da sjecka,jednom se posjekla pa me strah,polako naucice i to.A imla je fazu kad nisam mogla oprati sudje od nje,stalno je pomagala.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image