cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ostale Ringeraje

clock-img

24.05.2010, 23:36

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

dunja, zaslužujete beneficirani staž user posted image user posted image user posted image user posted image sve si mi draža user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

24.05.2010, 23:38

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.05.2010, 23:40

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

Drage moje user posted image evo sva se zacrvenih, sve vas volim i drago mi je što se volimo a ne svađamo se......zato nam i jeste lepo ovde, ne bi nas bilo ovoliko da je drugačije....

< Poruku je uredio dunja -- 24.5.2010 23:41:09 >

clock-img

25.05.2010, 08:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gagi

Da draga jeste ali nam se Dodik bori da se ocijepimo od njih i ja se nadam ce uspijeti user posted image i da postanemo nezavisna drzava.

i ja se iskreno nadam Gagi da ćete uspjeti...evo čak imate glas iz te Federacije za odvajanje

Pa Dunja to ti bila ovdje i ne javi se ...pih

clock-img

25.05.2010, 08:34

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Drage moje,
ja sam srećna što se vama dopada naša Ringeraja, ali ujedno sam tužna kada pišete o drugim Ringerajama ružno.

Znam ceo RR tim po svim zemljama i mogu da kažem da svaki od portala vode divni i jako sposobni ljudi koji se zaista trude da naprave najbolje što mogu. Atmosferu na forumu stvara Ringerajina zajednica i nemoguće je kao admin ili moderator "tražiti" da se atmosfera popravi, ako naiđe žuta minuta :) Zato vas molim da se uzdržite ružnih reći o drugim forumima (pa i ne samo RR forumima) i da nađete sebi onu koju zovete dome-slatki-dome user posted image

gupika user posted image

P.s. Rivana, izvini, obrisala sam deo tvoj posta :(

clock-img

25.05.2010, 10:22

clock-img

dunja RR

pencil-img

30416

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

IZVORNA PORUKA: gagi

Da draga jeste ali nam se Dodik bori da se ocijepimo od njih i ja se nadam ce uspijeti user posted image i da postanemo nezavisna drzava.

i ja se iskreno nadam Gagi da ćete uspjeti...evo čak imate glas iz te Federacije za odvajanje

Pa Dunja to ti bila ovdje i ne javi se ...pih

hej draga jako kratko veruj mi, niti sam znala kada ću tačno biti, sledeći put javljam sigurno......