cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Posao kod kuce, preko interneta

clock-img

08.09.2023, 13:00

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

IZVORNA PORUKA: nata11

Ana kada bih sada ulozila sretstva u neku obuku- kurs sta bi mi predlagala? Naravno vezano za ovu oblast rada od kuce.

Vec dugo citam o radu testera, imam zelju ogromnu za rad od kuce ali me uhvatila kolotecina i stabilnost na sadanjem posli pa slabo napredujem.

I mene ovo interesuje. Vec neko vreme zelim promenu. 

clock-img

08.09.2023, 13:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Hmmm nisam baš mnogo u toku van svog posla ali recimo da je digitalni marketing nešto u šta bih ja uložila.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.09.2023, 13:51

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Nato, QA tester? Ako je to, i ja sam u istoj dilemi zadnjih par meseci... razmisljam o nekoj obuci, ali toliko ima tih kurseva da treba biti pametan koji izabrati. 

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.