cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Posao kod kuce, preko interneta

clock-img

05.09.2016, 08:30

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

E super pisem ti u pp broj. Neka me kontaktira sto pre, ako mi se ne javi do podneva posao propada. Jako mi je hitno user posted image

clock-img

05.09.2016, 08:33

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Nista ne brini, evo angazovala sam pola Bg-a da se javi sto pre. Zove te

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

05.09.2016, 08:36

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

super hvala hvala user posted image

clock-img

05.09.2016, 09:41

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Moja drugarica nije zainteresovana. Šta znam, ja bih radila to. Ako vam zatreba španski vi javite. user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

05.09.2016, 09:57

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Javljamo, francuski za sad i arapski ako ustreba spanski odmah kacim ovde bez brigeuser posted image

clock-img

05.09.2016, 10:07

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ljisho ja se javljam kad bude njemački user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 5.9.2016 10:08:47 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

14.09.2016, 15:08

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Sanjaliceeeee imas pp. Javi seeee

clock-img

19.09.2016, 15:52

clock-img

zena201

pencil-img

1

Pozdrav! Ja sam ovde nova. Procitala sam na prethodnoj strani da ste pisali o intervjuu za posao, pa da vas i ja pitam :). Da li neko zna kako izgledaju Upwork intervjui za posao, koja pitanja postavljaju, koliko traju, je li neophodna kamera i moram li da budem u poslovnom outfitu ? Cisto da se pripremim. Inace ja radim mikrozadatke preko interneta vec godinu dana i nije lose. Ako je neko zainteresovan mogu da objasnim.

clock-img

23.10.2016, 17:12

clock-img

Dejans

pencil-img

2

Ja imam prijateljice koje rade od kuće preko interneta i kažu da su zadovoljne sa dopunom kućnog budžeta. Mislim da se radi o prodaji nekih proizvoda preko interneta za proviziju. Ako ste zainteresovani mogu da se raspitam o čemu se radi. Kontaktirajte me ovde ili na ovoj e-mail adresi

< Poruku je uredio branki RR -- 2.11.2016 20:48:09 >

clock-img

02.11.2016, 20:42

clock-img

farisparadox

pencil-img

6

Pozdrav,

zanimljiva je diskusiija i dosta sličnih sam doživo. Prijatelj se odlučio pokrenuti biznis, i dobro su stvari ispale.

U pitanju je digitalna marketing agencija i pokrenuli su čak besplatnu edukaciju za šire skupine.

Više info možete vidjeti na :zabranjeno reklamiranje!obratite se marketingu RR!

Pozz

< Poruku je uredio branki RR -- 2.11.2016 20:44:00 >

clock-img

02.11.2016, 20:46

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Faris nebi bilo lose da procitas pravilnik prvo uslovi koristenja portala

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

02.11.2016, 20:49

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Emice nije on dosao da cita pravilnik , vidis da se reklamira na svakoj straniuser posted image

clock-img

02.11.2016, 20:53

clock-img

farisparadox

pencil-img

6

Ako može ostati kao podrška mladoj ekipi koja koristi taktiku Back-linkanja

Da nam se stranica bolje pozicionira na pretraživaču za navede ključne riječi :D

Vrijedilo je pokušati, ukoliko smeta, molim ne stručavajte se da izbrišete.

Pozdrav iz Sarajeva :)

clock-img

02.11.2016, 21:10

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: Animsaj9

Emice nije on dosao da cita pravilnik , vidis da se reklamira na svakoj straniuser posted image

Anim moje je da opomenem user posted image
a ovo mi dobro dodje da se ucim user posted image

< Poruku je uredio emicaa RR -- 2.11.2016 21:45:33 >

clock-img

02.11.2016, 21:31

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ljisho ja se javljam kad bude njemački user posted image

eeeee Danas sam videla oglas na nemackom za rad od kuce. Na infostudu. Hoces da procesljam opet da ga nadjem pa ti ga prosledim????

clock-img

02.11.2016, 21:34

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

ajd posalji mi ali nista ne obecavam jer u decembru pocinjem radit user posted image

clock-img

02.11.2016, 21:44

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ma nije to preko moje firme. Ja danas nesto gledala oglase pa naislauser posted image sad cu bas potraziti pa ti saljem link u inbox

clock-img

02.11.2016, 21:59

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Inace cuh za onaj SFI i komsinica radi za njih (pretpostavljam i gospodin iznad) i u principu kaze ima zaradu ali nakon pola godine npr je pocela kao da zaradjuje. Nije MLM fora ali je slicno. Mislim da se najvise isplati tako nesto mamama koje prodaju npr svoje rucne radove pa tamo mogu da ih plasiraju i sl.

Takodje data entry moze da se nadje. Znaci prosto ubacivanje podataka u excel tabele npr. To je onako nije placeno bog zna kolko ali je recimo neki dodatni iznos.

Ko god prica neki jezik mislim da moze da nadje posao u customer service varijantama. Samo treba uzeti telefon i okretati strane kompanije i nuditi svoje usluge :D

clock-img

04.11.2016, 16:07

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

MiLJ može i meni taj za njemački da vidim? user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

20.12.2016, 22:43

clock-img

adelle

pencil-img

27

slazem se s tobom Misha user posted image

Obećanja su poput bebe koja plače u pozorištu – o njima se odmah treba pobrinuti.

clock-img

14.01.2017, 23:19

clock-img

FENIX1

pencil-img

1

Evo drage moje..procitajte blog u prilogu..sve je lijepo objasnjeno..skoro pa idealan posao za mame,buduce mame i one koje se bore da postanu mame,domacice ili vec sve nas koje smo na neki nacin primorane biti kod kuce..procitajte..

http://izgradisvojustabilnost.blogspot.ba/2017/01/li-ste-otvoreni.html

clock-img

16.01.2017, 13:18

clock-img

Pappa.D

pencil-img

46

Ma jeste, kako da ne, zaradiće mame na ovakav način, bez truda. Ne nasedajte na ovakve stvari.

clock-img

01.03.2017, 14:30

clock-img

aleksandar86

pencil-img

1

Evo mog iskustva. Prijavio se preko linka koji sam nasao trazeci posao od kuce. Sajt se bavi nekom vrstom internet marketinga, napravljen je u sustini za americko trziste ali uglavnom rade ljudi iz ex-yu, indijci i ostala svetska sirotinja, iz prostog razloga sto je amerikancima 7-10 dolara kolika je moja prosecna dnevna zarada mizerija i uopste se ne bave time. Potrebno vam je poznavanje engleskog jezika, ali ne neki napredni nivo, vec jednostavno da umete da procitate uputstvo kako se odredjeni zadatak radi, mada dosta ljudi koristi google translate, i nemaju problema.Zadaci su tipa prepisi ovo, nadji u internet pretrazi ono itd. Dugo sam se i ja pitao zasto bi neko meni placao za te gluposti ali valjda je nekim sajtovima vazan dnevni saobracaj na njihovom sajtu i prosto su ukapirali da imaju racuna da nama to plate. Ako se prijavite sa linka koji ostavljam na dnu, mene ce sajt na kome radim da nagradi nekim procentom od vase buduce zarade, a vi zauzvrat od mene imate podrsku u svakom pogledu, . I na kraju verovatno vas interesuje koliko moze da se zaradi. Pa, u prvih mesec, dva ne puno, jer ce sve to da vam bude novo ali vremenom se uhodate i dodjete do cifre od 200-250$ mesecno za nekih 8-10 sati na dan, sto je plata kod ovih nasih domacih prevaranata, a ovde radite kad hocete.

a ovo je link preko kojeg se registrujete:reklamiranje je zabranjeno,za reklame se obratite marketingu rr

< Poruku je uredio emicaa RR -- 1.3.2017 15:23:41 >

clock-img

14.06.2017, 15:27

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mislim da sam vec pisala o anketama koje radim preko odredjenih sajtova. Nedavno sam se registrovala na jos jednom od njih. Ne bih sad ovde postavljala linkove, ali drage moje dRRugarice, ako ste zainteresovane pisite mi na pp i saljem vam referal link.

clock-img

14.06.2017, 16:49

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam misljenja da ispunjavanje tih anketa ne donosi nikakvu zaradu.Ja sam bila pocela i odustala.Za svo to vrijeme sto sam ispinjavala sam dobila mnje od 5 eura