cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Šta vas na njemu privlači?

clock-img

11.08.2009, 20:53

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Osmeh,ruke,ramena...

clock-img

04.09.2009, 23:38

clock-img

Anoniman

Joj ja kod MM volim i ruke i noge i dupenceeeee...

clock-img

05.09.2009, 09:14

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

08.07.2010, 18:14

clock-img

Anoniman

oci...

clock-img

03.08.2010, 11:33

clock-img

Anoniman

Tražila sam ovu ili sličnu temu da se ovde ušuškam i eksplodiram user posted image
Osim prelepih plavih očiju i lepih , muževnih ruku u vlasništvu moga muža - ima još jedna stavka koja mene kod njega izbezumljuje koliko mi je hot , hot , hot ... Jutros me je , kao i obično , probudio da me poljubi pre odlaska na posao , i ja onako bunovna čujem njegov GLAS ... i odlepim od želje za njim , od zaljubljenosti u njega i njegov najmuževniji glas na svetu  . Da , moj muž ima neverovatno sexy glas . I preko telefona , i uživo , i kad šapuće , i kad hrče user posted image . Tootalno , totalno sexy . Obožavam da ga slušam kad nešto mudruje , em što je inteligentan pa ono što priča itekao ima smisla , em što onaj njegov muški glas tako dobro izmodeluje svaku rečenicu , da se ja ježim user posted image . I primetila sam da , pogotovo kad smo u ženskom društvu , cice padaju k'o ošamućene ćurke kad on počne da priča . Jednom sam zatekla u WC-u neke cure koje smo tek upoznali kako se ispovedaju "jao , jesi ga čula , kako je sladak , kakav ima glas ..." A ja izašla iz WC -a pored user posted image . Nasmejala se , naterala ih da malo pocrvene , i vratila se kog MOJEG muža . Mojeg . Mojeg , mojeg user posted image .

clock-img

03.08.2010, 11:36

clock-img

Maza82

pencil-img

440

Tijelo, ruke, pogled, glas, nježna koža kao kod bebe, guza, lice, MA SVE BRATE!!!!!! Ja sam u svog muža zaljubljena do ušiju.

svako zašto, ima svoje zato......

clock-img

03.08.2010, 11:41

clock-img

Misica 3

pencil-img

538

Privlaci me sve sto je navedeno...bukvalno je savrsen za meneuser posted image

clock-img

03.08.2010, 11:46

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Od ponudjenih najprije ruke, a onda noge (najvise prsti na nogama). Ne podnosim kad neko ima ruzne kvrgave, krive prste i nokte user posted image To odmah gledam. Volim kad neko ima stomak i dupe dobro, ali sa MM-om to nije slucaj, sreca pa mi to nije presudno user posted image
A na MM mi se svidjaju najvise usta user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.08.2010, 11:47

clock-img

Anoniman

Joooj , da ...i usta ... Moj muž ima debela , puna usta ... Milina za poljubiti user posted image

clock-img

03.08.2010, 11:51

clock-img

ivana.stosic

pencil-img

21

ruke, pa gradja uopsteno. da je krupan to mi je najbitnije. glas. pa guza, pa p...user posted image user posted image . Ma volim da je musko u svakom smislu te reci.
a moj muz ima sve to samo se raskrupnio u braku.

Nista nije onako kako izgleda............

clock-img

03.08.2010, 12:14

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Šake da su jake, prave muške sa lepim, a ne debelim prstima, ruke da su žilave i jake, široka leđa i mišićave noge, naročito listovi. Lepa stopala. Mala guza. Visok, krupan. Ne volim mršave muškarce, bolje mi je kad ga ima viška nego manjka user posted image . Ne smeta mi ni da je ćelav ni da je dlakav, sve sam ih probala user posted image .
A ono što mi je naročito privlačno ima veze sa psihološkim profilom, a ne sa fizičkim izgledom: a to je kada je iskren i kada ga ništa nije sramota, kada pokaže i slabost, kada nije proračunat i kada ima smisla za humor i kada me zasmejava iako to drugima možda i ne zvuči smešno.

clock-img

03.08.2010, 12:33

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: Jele

kada ima smisla za humor i kada me zasmejava

Daaaaaaaaaaa meni je ovo isto jako bitno user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

03.08.2010, 12:37

clock-img

Anoniman

Telo-volim mršavije muškarce, pune usne, frćkava crna kosa, pa kad provučem ruke zaglave se u loknama...iskrenost i spontanost...a pre svega to što smo drugari, što se nikad nije ustezao, stideo, folirao kad smo zajedno, nego smo, nekako, bili prirodni...on pogotovouser posted image

clock-img

03.08.2010, 13:52

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Duge trepavice i lepe, prave noge. Pedantnost i kako mu stoje bokserice. Volim njegove dlake na nogama i rukama, ne volim cosave muskarce. Najvise od svega volim njegovo ponasanje prema meni i sto pored njega mogu da budem prava ja, bez foliranja i taktike. Najprivlacniji-nacin na koji me gleda. Prepoznajem taj pogled caki u mraku.

< Poruku je uredio smeško -- 3.8.2010 13:54:21 >

clock-img

03.08.2010, 14:32

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: smeško

Najvise od svega volim njegovo ponasanje prema meni i sto pored njega mogu da budem prava ja, bez foliranja i taktike.

Da, veoma mi je važno da se pored njega osećam dobro u svojoj koži (feel good about myself), opušteno, što kažu ''k'o kod svoje kuće''.

clock-img

03.08.2010, 14:40

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

1. Guza
2. Noge
3. Oči
I najvažnije zaboravih, mesto između ramena i grudi za noćno ugnježđivanje user posted image

clock-img

03.08.2010, 15:51

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Maniri, pažljivost, inteligencija, to što me stalno zasmejava, ruke.... 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

05.11.2018, 14:12

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Oči, mišići... Ma, sav mi je lep! A da ne budem površna, dobrota, pamet, snalažljivost, zrelost... 

clock-img

07.07.2020, 08:12

clock-img

branki*

pencil-img

20828

nakon 12 godina braka i svega i svacega..sta me privlaci..ja sam vise puta pisala da me je prvi put privukao fizicki izgled mm i njegova ozbiljnost i distanciranost.nakon ovih godina,ono sto i dalje ostaje,na stranu to,sto vrsnjaci mm izgledaju kao cice,a on izgleda bo,je od pojedinih mojih vrsnjaka,nebitno je to,uostalom.privlaci me njegov karakter,rezon,razum,ponasanje,ono sto me u isto vreme milion puta iznervira,onaj prezir prema pojedinim ljudima ii postupcima za koje ga cak i osudjujem,ali taj karakter i stav i doslednost i cvrstina me privlace uvek.i naravno godine iza nas...ja sam njega birala.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !