cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Prikupljanje sredstava (donacije) na internetu

clock-img

05.02.2012, 18:21

clock-img

Anoniman


IZVORNA PORUKA: isidora88

jel sam ja to dobro videla da ona ima 21 godinu a muz 60?user posted image
i ja sam dobila privatnu poruku i meni je bilo bas glupo i nepristojno sa njene strane da mi salje i trazi novac a da nemam pojma ni ko je ni sta je,nisam njene postove nigde ni vidjala.
naravno ako je sve istina zelim joj da uspe i dobije potomstvo,o tom ne zelim da polemisem.
i slazem se sa RR i mislim da je ispravna odluka.


o godinama ne zelim da raspravljam, jer nemam nikakvo misljenje o tome, a za poruke, kao i dnevnik, slazem se, trebala je da saceka da joj posle praznika, administrator odobri pomoc. i tu je pogresila, a opet da kazem ja sam verovala u njenu pricu i htela da pomognem koliko sam bila u mogucnosti.

clock-img

05.02.2012, 18:33

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437


IZVORNA PORUKA: andromeda
Ne da mi se shvatiti zasto taj isti administrator ostavlja ovu temu otvorenom za raznorazna misljenja??? Odluka je doneta, link ka informacijama je prosledjen i cemu sad otvorenost ove teme?



Tema je otvorena da bi se javno dalo svim korisnicima do znanja da privatne poruke koje su poslate u vezi prikupljanja novca, pandicin blog i sve ostalo što je uradila, NEMA podršku na ovom forumu.

Takođe, molila bi da se ovde ne raspravlja o slučaju i o devojci, zato zaključavam temu.

Poslednji tekstovi

article-img