cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Higijenski ulošci

clock-img

02.05.2010, 12:31

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Commy

nAJBOLJI SU ULOSCI... EWO JA NOSIM NATURELLU.... KRVARIM KO LUDA....JEL VI NEKAD PIKITE U ULOZAK....
PS OBOZAVAM MENSTRUACIJU...
JEL NEKO OD VAS MASTURBIRA....

ccccccCCCCcccccc...user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.05.2010, 12:32

clock-img

Anoniman

Tampone nosim samo ako me strefi na moru...Inace koristim uloske- Libresse extra sensitive: to su jedini koji mi ne izazivaju osip...

clock-img

02.05.2010, 13:20

clock-img

micketta

pencil-img

795

ako se osipate, stavite vatu preko uloska, tako je zdravije user posted image
ja sam odavno cula da always stvaraju kondilome. e, sad, koliko je to tacno, pojma nemam. ja koristim boni.

zna baba

clock-img

02.05.2010, 13:41

clock-img

Anoniman

Ja koristim naturela uloske. Od ostalih me sve zivo svrbi... Cini mi se da nisu parfemisane kao pre,mislim mirisu al ne kao pre!

clock-img

02.05.2010, 13:51

clock-img

Anoniman

Meni su svi ulosci manje-vise dobri, ni ne gledam sta kupujem, uzmem prve na koje naidjem, samo da su tanki. 

clock-img

02.05.2010, 13:53

clock-img

Anoniman

Ja sam jurila bila tanke i jednom mi je preslo bilo preko noci i nasla sam natureline deblje, mekane ali kratke i bas su mi fine za 2. i 3. dan!

clock-img

02.05.2010, 13:55

clock-img

Anoniman

Ma meni m traje 3-4 dana, nikad u zivotu mi nije probio ulozak, tako da mi je stvarno svejedno oko ulozaka, a i nisam nesto osetljiva, pa ni na to ne moram da pazimuser posted image

clock-img

02.05.2010, 13:59

clock-img

Anoniman

Always sensitive super ... jedna sam od onih sa obilnom menstruacijom ... user posted image user posted image

Jedino njima verujem , nisam se nikada osula ni uparila niti mi je procurilo sa strane ..
Nisam se osula ni od drugih uložaka , meni je problem moć upijanja, jer kod nekih recimo kod Carefree se upravo to desi..
Noću uložak + tanji sloj vate.

clock-img

02.05.2010, 20:03

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Ranije sam koristila Always, a već duže vreme Feel fine.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

02.05.2010, 21:25

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Always sensitive user posted image

clock-img

11.03.2013, 18:49

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Aolways ne koristim od kada sam pre 7-8 god imala kondilome. Dr mi je rekla da je od ulozaka i da ih vecina devojaka ima i da po njenom istrazivanju to su devojke koje su isto koristile always uloske. Od tad feel fine i naturela