cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Bezbednost u stanu

clock-img

27.07.2017, 22:57

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kod nas su godinama sve zasticene. Sad ga cuvam odormarica u WC-zuser posted image

clock-img

27.07.2017, 23:00

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Uh tamo ti je hemija jel da?I N se vrti oko ormarica u kuhinji,moracu sve da podignem.

clock-img

27.07.2017, 23:14

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Imas one zastite i reze za vrata da kupis. Ja sam narucivala preko interneta, nisu bile skupe, mada ih ima i u Aksi, DM. Stave se na vratanca ili fioke i ne moze da ih otvori.

clock-img

27.07.2017, 23:17

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Znam,znam.Super su i one,ima ih u svakoj plastikari.

clock-img

27.07.2017, 23:25

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Za plastikaru nisam znala, nije mi ni palo na pamet tamo da pogledam

clock-img

28.07.2017, 07:13

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Da, ima kao neka zastita ali ona kako je divlja kad vidi skine je nekako. Uglavnom otvori i nosa stvari ipo kuci.

clock-img

16.08.2017, 12:16

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Meni će baš biti problem ove naše stepenice u stanu.Ima 15 stepenika.Kada D bude stariji miraću nešto da smislim.Verovatno ćemo praviti neka vratanca ili šta već.Ali mislim da ih moramo staviti i u dno i na vrh stepenica.Dole kada se igra da ga spreči da se penje a gore kao zaštitu kada ustane.Pojma nemam kako to da rešimuser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.09.2017, 21:16

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

A imate li ideju kako zastiti okolo plinsku pec? Mislim neka ogradica ili nesto slicno...
Nista nismo nasli...

clock-img

06.09.2017, 21:20

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Deca brzo ukapiraju da se peć ne dirauser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.09.2017, 23:32

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Jeste, moja mala nece da dira ali se ja svaki put strecnem kad prolazi pored peci... prosto bih ja bila mirnija da je ogradjena 😊

clock-img

07.09.2017, 08:15

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Verujem da je tako

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image