cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sport

clock-img

08.09.2017, 08:16

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mi krenuli na sporticuser posted image Na dva treninga smo bili do sada.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

08.09.2017, 09:01

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

Sanjaliceeee, mi krecemo u ponedeljak :)

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

clock-img

08.09.2017, 09:03

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Srećan početakuser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

08.09.2017, 09:10

clock-img

AnaTamara

pencil-img

694

Hvalaaaa <3

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

clock-img

08.09.2017, 09:11

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Javi utiske i mi ćemo uskoro (do godine❤) na neki sportić

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

08.09.2017, 09:13

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Srecnoooo 😊😊 i neka bude uspesno 😊😊

clock-img

08.09.2017, 10:41

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ja i beban idemo na zimu na vežbe u bazenu za mame i bebeuser posted image

clock-img

08.09.2017, 10:46

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

To je sjajno, ima i NS, mislim da je od 4m bebe 😊

clock-img

08.09.2017, 10:47

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Da da..ovde ima.Davno sam jos to isplanirala

clock-img

08.09.2017, 14:11

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Luka i dalje fudbal (napravio je pauzu tokom avgusta), a Marko je od avgusta krenuo na tenis.
Išao je na nekoliko individualnih treninga da se sustigne sa grupicom, pa su sada njih 5oro na treningu. Koncentracija mu traje oko 30 min a trening 60min, pa eto... tako izgledaju treninzi. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

07.10.2017, 14:09

clock-img

medamisko

pencil-img

1106

Aki moj trenira fudbal. Planiramo mozda i neku borilacku vestinu.

clock-img

08.10.2017, 19:46

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Ja smatram da im je jedan sport dovoljan. Narocito kad krenu u skolu..
Sin je, naravno, i dalje opcinjen fudbalom. Presao je u drugu skolicu fudbala. Sam je izrazio zelju i da ode da proba, i da predje. Zao mu je, al kaze da mu je ovde zanimljivije i da je vreme za promenu user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.10.2017, 22:19

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Krin jeste li krenuli u bazen?
A ima li negde nekih sportova pre 3 godine?

clock-img

09.10.2017, 08:10

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ivana slazem se sa tobom da je jedan sport dovoljan.Kad uz to krenu skolske obaveze kad da dijete odmori.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

29.10.2017, 12:18

clock-img

Cvetic17

pencil-img

74

Videti koliko dete zeli i moze, truditi se da se ne preoptereti ali opet i da ne bude previse zaludno. Pratiti decje afinitete i nema problema.

clock-img

29.10.2017, 12:25

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Slazem se.
Ima fora kada pitaju Mirku Vasiljevic kako se snalazi sa troje dece, a ona se smeska, kao laganica. A deca joj tipa, vrtic-produzeni boravak-skola baleta-plivanje-dodje kuci na veceru i u krevet. user posted image
To je po meni previse.
Moja jos nema afinitete...

clock-img

29.10.2017, 12:45

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

ME, sin je isao na karate, sportic... U vrticu. Fudbalom je opcinjen. Ali bi on i na rukomet, vaterpolo.. On bi sve sportove. I da imam novca ne bih ga upisala na sve.
Odvedes dete na neki sport, proba i vidi da li mu se svidja. Sve skolice sada daju prve dve nedelje besplatno.

clock-img

24.02.2018, 22:50

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dunja trenira hokej i balet. I imamo prvu hokejasku utakmicu naredni vikend. Pita me : Mama sta je to utakNica user posted image , ajao bice veselo ahah...Rekla sam joj da su ona i njeni drugari crveni i da plavima treba da da gol user posted image . Kazu da su malci jako smesni tako da jedva svi cekamo da ih vidimo hihih..samo da sami sebi ne daju golove.

Nego ja ustvari htedoh da napisem nesto o drugarima na hokeju. Iako ih vidja samo na treningu i ono 15 min pre i posle dok se obuku u opremu, jako se lepo druze i zovemo se na rodjendane i druzenja i shvatih da joj je do njih mnogo vise stalo nego npr do drugara iz vrtica. Kaze mm i njemu isto dok je trenirao kik boks, drugare koje je tamo stekao su i dalje drugovi na koje moje da se osloni, i prijateljstvo steceno na nekom sportu kaze traje dozivotno.Nisam to tako posmatrala jer valjda ja nisam trenirala nista.

Da li i vasi malisani vole svoje drugare sa sportova vise nego ove vrticke? user posted image Mi smoeto veceras bili sa nasih cak 4 druga sa hokeja i oni se tako lepo slazu da je prosto za nepoverovati. A i zvali smo ih na rodjendan i oni nas.

clock-img

24.02.2018, 22:52

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

IZVORNA PORUKA: krin 40

Ja i beban idemo na zimu na vežbe u bazenu za mame i bebeuser posted image

Nas dve smo isle 3 puta ali je bebi voda bila hladna.Stalno je vikala brr brr pa smo odustale.

clock-img

05.03.2018, 07:30

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

IZVORNA PORUKA: Cvetic17

Videti koliko dete zeli i moze, truditi se da se ne preoptereti ali opet i da ne bude previse zaludno. Pratiti decje afinitete i nema problema.

user posted image

clock-img

05.03.2018, 10:37

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Mali smo jos, svaki sportic je od 3 godine, ali organizujeno razne sportske aktivnosti u stanu a posebno u dvoristu kad odemo kod bake i deke 😊

,,Carpe diem"

clock-img

25.04.2018, 17:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Mi idemo u Bushido i jako sam zadovoljna kako rade sa decom. Evo upravo ga cekam ispred. Mislim da imaju opciju i za mkadju decu od tri godine, mi smo sa 3 krenuli.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

26.04.2018, 11:53

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

IZVORNA PORUKA: Peace*

Luka i dalje fudbal (napravio je pauzu tokom avgusta), a Marko je od avgusta krenuo na tenis.
Išao je na nekoliko individualnih treninga da se sustigne sa grupicom, pa su sada njih 5oro na treningu. Koncentracija mu traje oko 30 min a trening 60min, pa eto... tako izgledaju treninzi. user posted image

Au, pa nisam ažurirala. user posted image

Luka je batalio fudbal, trenira rukomet, igra za ligu petaka u školi, i zadovoljan je.
Marko batalio tenis, krenuo na džudo još u oktobru, baš je dobar, sad će polaganje za žuti pojas u junu.
user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

26.04.2018, 13:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

Bravo za dečake, Peace user posted image

Moje dete je skoro krenulo na taekwondo. Dugo smo se premišljali da li da ga upišemo pošto ni mm ni ja nismo ljubitelji takvih sportova i borilačkih veština, ali pošto oni uglavnom rade vežbe istezanja, koordinacije itd a tek nešto malo uče određene pokrete, onda smo prelomili. Mm poznaje trenera (koji je inače bio kondicioni trener Milice Mandić) i on sam je rekao da je ovo više bazični sport i da su još mali za pravi taekwondo, tako da je za sada ok. Treba da odradimo sistematski, nismo još uvek.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

27.04.2018, 00:18

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Tekvondo je meni najlepsi borilacki sport. Mozda i jedini koji mi svidja.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!