cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Strani jezici, kada?

clock-img

29.11.2023, 10:27

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Najgore od svega je sto sam vec nasla testove sa prethodnih i opstinskih i okruznih i regionalnih takmicenja 😂 Da vezbamo. Ima da flipne kad vidi 🤣

Ne mora to niko da zna.user posted image user posted image

clock-img

29.11.2023, 10:29

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Srecko, potrazi skolicu koja ti je blizu. Ne vredi da vodis dete negde po cuvenju a moras pola grada da predjes da bi dosla. Veruj mi da je svaka skola jezika dobra. Uostalom, ako ti se ne svidi, ili tebi ili detetu, lako cete preci u drugu skolu. Da li casovi detetu prijaju ili ne to se odmah vidi. 

clock-img

29.11.2023, 10:31

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Najgore od svega je sto sam vec nasla testove sa prethodnih i opstinskih i okruznih i regionalnih takmicenja 😂 Da vezbamo. Ima da flipne kad vidi 🤣

Jel tako da ces meni da prosledisuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

29.11.2023, 10:33

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Srecko, potrazi skolicu koja ti je blizu. Ne vredi da vodis dete negde po cuvenju a moras pola grada da predjes da bi dosla. Veruj mi da je svaka skola jezika dobra. Uostalom, ako ti se ne svidi, ili tebi ili detetu, lako cete preci u drugu skolu. Da li casovi detetu prijaju ili ne to se odmah vidi. 

Imamo samo Nikolas,mislim da se tako zivu,vidim kroz prozor,nisam do sada obracala paznju.
I skolica pri NTC-ue.Ali mi se princip rada ne svidja,mislim na casove engleskog.

clock-img

29.11.2023, 11:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Raspitaj se po kojoj knjizi rade pa mi pisi.A zasto ti se ne svidja nacin rada? 

clock-img

29.11.2023, 11:42

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ok mi je osnovni program,ali tipa balet,skola engleskom...Smatram da je to previse ucenja kroz igru.
Dete mi je bilo na probnom casu,ne svidja mu se...

clock-img

29.11.2023, 12:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Engleski uz balet? Ili svastare sa kursevima pa sta se primi?

clock-img

29.11.2023, 12:54

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ne,ne posebi kursevi.Ali sve na isti fazon.
Gubi se smisao kursa.

clock-img

01.10.2024, 21:41

clock-img

nata11

pencil-img

9233

Ivanka sta mislis o knjizi Disney Star & Heroes 1?Trazim nesto za dete 5 god, ja bih radila sa njim posto trenutno imam vremena. 
Sa kojom ti radis? 

clock-img

02.10.2024, 11:45

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18873

Ona je za prvi razred? Moze za 5 godina, u prvom ne rade slova. Zanimljiva je, poznati likovi 👍

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image