cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Dobrovoljno davanje krvi

clock-img

21.07.2020, 14:53

clock-img

mati

pencil-img

6667

Redovni sam davalac krvi, tj za nas zene na sest meseci. I odlicno se osecam nakon toga.
Dugo vremena sam se drzala price da cu da dam krv samo kada pronadju spravu da je isisaju iz mene bez igle... Ali okolnosti, zdravlje, humanost... Sve je to imalo udela da pocnem redovno dobrovoljno da dajem.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

21.07.2020, 16:46

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Ja jos nisam postala, a jako zelim. Prvo dugo nisam zbog dojenja, onda sam se malo i zaboravila. U principu u novembru sam prestala da dojim a u martu krenulo ovo sa koronom, a izmedju sam propustila da odem.
Ali hocu sigurno...
Mozda i sad vec kad se vratino za grad.
Mislim da treba da prodje nekoliko dana od ciklusa, zar ne?

,,Carpe diem"

clock-img

26.08.2020, 09:41

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Sinoc davala cetvrti put 😊

Mama Jo meni je juce prvi dan ciklusa bio i dala sam bez problema.Rekli mi ako nemam obilno krvarenje i ako se dobro osjecam mogu slobodno.Za 7 minuta bilo gotovo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

26.08.2020, 21:34

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Sto si davala ,emice?

Ja nikada nisam.gadljiva sam malo i mislim da bi mi se slosilo..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.08.2020, 22:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Davala krv Branki 😅

Meni je samo problem dok bocne,ali kad udje igla posle mi svejedno 

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

30.01.2021, 21:08

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ajd malo da podignem ovu temu, jer važno je!
Pogotovo u ovom periodu korone i ludila - rezerve i krvi i trombocita, zapravo svih krvnih derivata su ne slabe nego nikakve.

Ako ste u mogućnosti - dajte krv! Apelujte na bližnje, prijatelje ... da daju krv.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

30.01.2021, 22:20

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja sam bas sinoc htjela pisati ovde.Ovih dana bih mogla ici dati krv,bice organizovano opet u sali za fizicko.Ali pored ovog ludila mi se ne ide medju toliko ljudi.Planiram ovaj put otici direkt u bolnicu i dati 

clock-img

30.03.2022, 13:12

clock-img

maja2299

pencil-img

1

Pozdrav svima! Pokusavam da nadjem ljude koji planiraju da daju krv u naredne dve nedelje, da ih zamolim ako mogu da daju za mene. Imam zakazanu operaciju sredinom aprila, cista na jajniku, te mi traze dva davaoca krvi, a od mojih najblizih niko nije kandidat, te ako je neko vec planirao, bila bih stvarno zahvalna, kazu da moze bilo koja krvna grupa i iz bilo kog grada u zemlji. Hvala jos jednom unapred. Mozete da mi se javite i ma mail antemara7@gmail.com ako hocete. Sve najbolje. 

clock-img

03.11.2023, 16:52

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Jednom sam dala krv,što ne znači da neću više.