cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Inhalacije

clock-img

04.02.2015, 00:47

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Nemoj ga buditi, pusti dete da spava. Kad se probudi inhaliraj ga. Jedino ako mu kasalj bas smeta nocu inhaliraj ga.

clock-img

04.02.2015, 01:46

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ne, ne smeta mu. Zakašlje se u toku noći 2-3puta, ali ga ne budi. Danju kašlje. Dakle, šta kažete, da idemo 2x dnevno sa berodualom?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

05.02.2015, 00:23

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

I da li da uz inhalacije berodualom, ostavim da pije Flavamed sirup koji je dr rekla da uzmemo kada je sve počelo???

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

05.02.2015, 01:32

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ivi je Flavamed bas pojacao kasalj (mislim, to mu i jeste svrha, da pokrene slajm iz pluca,ali mene bio strah da kombinujem sa inhalacijama), mislim da sam prestala da joj ga dajem 3-4 dan. Poceli sa Berodualom i kasalj nestao za nekoliko dana.

clock-img

05.02.2015, 01:41

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

I ja imam taj trip da će mu biti gore od njega. Možda samo da dodam Fluimucil, ili Broncamil uz inhalaaciju. Hvala Ivančice! Nisam samo ja noćna ptica. ;-)

clock-img

08.02.2015, 18:31

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Čime možemo da se inhaliramo da malo razbijemo sekret iz nosa? Dosta krklja, slinavi, a sekret providan, ali gust, sav se napne da izduva nos.

clock-img

08.02.2015, 19:22

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Fizioloski?

clock-img

09.02.2015, 00:20

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Inhalirao se 7 dana berodualom. Kašlje i dalje, ali dr kaže da je ok i da prestanemo sa berodualom. U međuvremenu krene i nos da ga muči, i to taj gusti sekret koji će opet praviiti problem sa kašljucanjem. Kad će kraj zime, virusima i napastima?!user posted image Danas ga nisam uopšte inhalirala, a ne znam da li mu fiziološki ne bi štetio.user posted image

clock-img

09.02.2015, 00:27

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Azra fiziološki ne može da šteti, to tii je kao slaana voda. Inhaliraj ga slobodno samo sa tim dok ne dobiješ neki konkretniji odgovor, ja se ne razumijem previše.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

09.02.2015, 01:39

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Hvala Ivanka, hvala Choopa... Ne razumem se ni ja, zato moram stalno da pitam.user posted image

clock-img

09.02.2015, 02:16

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

Ja bhih mu pre dobro ocistila nos, nego inhalirala. Navuces u spric 2 ml fizioloskog moze i vise, i pod.pritiskom onako brzo sipas malo u jednu malo u drugu nozdrvu, sacekas da malo odmekani sekret, minut, dva i onda izvuces pumpicom. Mi koristimo onu za usisivac, par puta dnvno ponovis ovo i na konju si, lepo se.iscisti i ispere. I izvodi ga napolje makar na 10,15 minuta, to je najbolji lek za zapusen nos.

< Poruku je uredio jovicaa -- 9.2.2015 2:19:22 >

don't shit where you eat :))

clock-img

09.02.2015, 09:58

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Jovice, čišćenje nosa sa po 5ml! za svaku nozdrvu obavezno! To nam je obavezna procedura. Tada i najviše sekreta izbaci. Mislila sam da mogu i nekom inhalacijom da poboljšam stanje.

clock-img

09.02.2015, 14:09

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Danas smo bili kod pulmologa, dobili Berodul 5x dnevno i Pulmocort 2x dnevno. Kako je to stanardna terpapija, ja sam već juče počela da ga inhaliram. A baš se pohvalih da je 2 mjeseca bio zdrav. I posle 4 dana vrtića- haos. Dobio je i Singular, to je kao neka vrsta zaštite za djecu sklonu opstrukcijama...

clock-img

09.02.2015, 14:18

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Jao bre jabudić... Možda će pomoći zaštita sada, a i koliko sam čitala , dobro reaguje na berodual. Oporavljajte se.

clock-img

10.02.2015, 08:58

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

Dobio je i Singular, to je kao neka vrsta zaštite za djecu sklonu opstrukcijama...

Imaš temu. Ali ja je ne bih čitala.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

10.02.2015, 09:02

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Pročitala, a bolje da nisam. Ne znam šta da mislim.
Jeste li vi koristili Singular?

clock-img

10.02.2015, 09:19

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ja sam koristila Singular, tj Danilu smo ga davali dva meseca.
Imaš sve u temi Singular KLIK

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

10.02.2015, 10:43

clock-img

minnica

pencil-img

2295

IZVORNA PORUKA: jabudic

Pročitala, a bolje da nisam. Ne znam šta da mislim.
Jeste li vi koristili Singular?

Mi koristimo Singular granule već 4 meseca i odlično je odreagovao. Za sve ovo vreme nijedna opstrukcija.

Inače, danas smo bili kod dr i pošto je slinav, a nema nikakvih drugih simptoma, dobio je inhalacije 3 dana 3 puta dnevno 0,3ml adrianola i 1ml fiziološkog.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

10.02.2015, 12:37

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ja sam pre za pulmicort nego za niripan (komentarisem sama sa sobomuser posted image ) jer je dr rekla ako ne bude boklje sutra, dace mu injekcije. Da li da mu na svoju ruku ukljucim pulmicort veceras i ujutru? Berodualom ga inhaliram vec 4 dana.

clock-img

10.02.2015, 13:30

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

neznam šta je niripan pa ne mogu da ti pomognem user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

10.02.2015, 13:38

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Kortiko, kortiko, ali u vidu injekcijauser posted image

clock-img

10.02.2015, 13:43

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ma daj mu Pulmikort, 1ml +1,5ml fiz I to 15 minuta pre inahalacije Berodualom!

clock-img

10.02.2015, 13:43

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

pa uvedi mu pumikort ako niste još počeli sa injekcijama

clock-img

10.02.2015, 13:48

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

I hocu vecerasuser posted image samo mi trebala podrskauser posted image
MK, kad je ranije K zaglavljivala, bilo je 15-20 min posle inhalacije berodualomuser posted image

clock-img

10.02.2015, 13:55

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ne znam...meni je logicnje ovako..

Jer je Pulmikort za gornje (bar su nama tako reklli) disajne puteve, pa da ih on otvori I oda kad se oni prošire Berodualč da očisti od sekreta.

Pozz