cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pomoć bebi sa grčevima

clock-img

27.08.2018, 20:16

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Nisam, tako je ispalo.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

27.08.2018, 21:02

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Rosita i ja ocito mozemo da visimo u temi. Eto njen N dve nedelje stariji od mog P. I ja sam P pokusavala da smanjim da dajem svaki drugi obrok i wayu svaki drugi dan. I odmah smo "nazadovali".
Sve sam vratila.
Maraj u uputstvu pise ne prekidati naglo vec polako smanjivati. Ako mislis da je tvojoj S vec bolje a ti smanjuj pa cea videti.
Eto kod nas nije moglo. Ja sam se pomirila da cemo sigurno do petog meseca da dajemo kapi ako ne i duze.

clock-img

31.08.2018, 17:11

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Da li su vam deca imala osip po telu od colief-a?
Meni S ima crvene sitne tackice po telu i licu. Nekad vise nekad manje izrazene.
Oprala sam joj sav ves bez omeksivaca sa mrvicom decijeg deterdzenta da odbacim sumnju da je od omeksivaca.
Sad mislim da izbacim i colief da vidim da nije od njega.
Skoro smo kupili 2.kutiju. tad se otprilike i pojavilo

clock-img

31.08.2018, 17:37

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ne. Ne verujem da je od toga! N ima, od znoja, na rukama samo.

< Poruku je uredio Rosita -- 31.8.2018 17:38:36 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

31.08.2018, 17:42

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

I ja ne verujem da je od coliefa. P ima na grudima ali od balavljenja i vrucine. I naravno nekad od nosenja. Zavisi kako ga nosim ceo danuser posted image ako je u marami sve je ok ako je na rukama bas mu se oslika crveno uvece onda mazem jadnicka.

clock-img

01.09.2018, 08:50

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa meni S ima po grudima licu , rukama  i butinama. Sitne crvene. Mislila sam da nije od colifa... ne znam...sad ispitujem od cega su

clock-img

01.09.2018, 09:02

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Maraj, sigurno joj je od znojenja. Vazno da se ne prosiruje.  Mozes malo da stavis bebi puder u prahu.  To sam stavljala T kad je tako imala. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.09.2018, 15:19

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Potrisili smo wayu. Kupih danas bio gayu. Eto da promenim. Vidim da nije isti soj bakterija u pitanju.
Wayu sam cuvala u friulzideru. Tako je pisalo na uputstvu. Bio gaya pise samo da se cuva do 25° ali ne pise da se cuva u frizideru user posted image
Da l da je stavim u frizider ili ne

clock-img

13.09.2018, 22:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ne moras da drzis u frizideru sigurno

clock-img

14.09.2018, 07:58

clock-img

Duškić

pencil-img

9621

Ja nisam cuvala u frizideru vec na sobnoj temperaturi .

clock-img

14.09.2018, 10:45

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

E pa dobro. Hvala vam.
Jutros sam joj dala prvi put bio gaju.

clock-img

14.09.2018, 13:13

clock-img

Dunjina.mama

pencil-img

12

Ima li ko iskustva sa kilom koja se pojavi na pupku bebe? Da li beba tada smije spavati na stomaku? Hvala unaprijed

clock-img

14.09.2018, 13:20

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Dunjina mama evo i ja sam Dunjina mama 😂😂 sin ima pupcanu kilu. Okrece se sam na stomak od starta. Njih to ne boli. Nema nikakve smetnje da ne moze da spava na stomaku

clock-img

14.09.2018, 14:00

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Mozda cete se smejati...i meni bilo cudno...ali mojoj prijateljici dr rekao da na pupak bebe stavi metalnu novcanicu. Tj petoparac. Kakve to veze ima...ne znam..

clock-img

14.09.2018, 14:06

clock-img

Dunjina.mama

pencil-img

12

Hvala ti Dunjina mama 😊 A ima li ko kakva iskustva sa cajem od komoraca za bebe, zbog pomoci protiv grceva i zbog poteskoce kada beba kaki?

clock-img

14.09.2018, 14:07

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Postoje i flasteri za pupcanu kilu.Mi smo mu stavili samo jednom i vise nikad. Jadnicku smo jedva to odlepili i bolelo ga je strasno. PEtodinarac tehnicki radi isto sto i flaster ali to nista ne pomaze. Ne mogu srasti misici jer si ti stavio petodinarac na pupak i samo ga fizicki uvukao. Misici bi trebalo da srastu oko godine kad se dete uspravi i pocne da hoda

clock-img

14.09.2018, 14:09

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

cerki je caj od komoraca pomagao a sinu bas i ne. Delovalo je da mu je jos gore od njega. Dok se ne proba ne zna se

clock-img

14.09.2018, 14:11

clock-img

Dunjina.mama

pencil-img

12

Meni je pedijatrica rekla da nista ne diram, i da ce to samo da prodje, da nema potrebe za brigom. Ja stavim malu gazu i obomotam sa zavojem, da joj pupak ne iskoci kada se napreze da kaki.

clock-img

17.09.2018, 15:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja S vec par dana dajem bio gayu
Mislim da njoj vise prija od waye
Nekako mi je smirenija i bolje spava.
Mada i dalje nam je ostala "muka" pred zoru. Da l sto duze spava pa ne moze da se isrducka u to doba

clock-img

09.10.2018, 08:00

clock-img

Dunjina.mama

pencil-img

12

Ima li neko iskustva sa cajem od kima za smanjenje grcica kod beba? I kako se on pravi? Hvala 😊

clock-img

09.10.2018, 14:49

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Treba ti par zrnca kima. Stavis ga u vodu. Pustis da voda prokljuca . Ostavis da kljuca par min. I to je to. Bebi dajes tu vodicu da pije. Par kasikica dnevno. Ja sam sinu davala al nisam videla neki efekat. Probaj. Od kima bi trebalo vise da prducka

clock-img

28.01.2019, 21:24

clock-img

jance

pencil-img

6439

Zene koje ste koristile Colief sa formulom/dohranom. Kako i kad ste stavljale te 4 kapi? Jel stvarno mora da stoji 30min u flasici? Nije mi nista jasno. Ja imam vec unapred spremnu vodu na potrebnoj temperaturi tako da je niti hladim niti zagrevam. A ako napravim celokupnu dohranu ili samo sipam vodu - ohladice se za 30min 

Bez dece kuća ne raste

clock-img

28.01.2019, 22:01

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Citaj unazad..ja sam coliprev davala..meni je patronazna rekla na kasicicu,sta ako ne popije svo mleko iz flasice,znaci nece popiti ni sve kapi..
Ali ja sam davala samo jednu bocicu..

clock-img

29.01.2019, 07:15

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Jance mi bismo spremili dohranu dodali kapi i stavilo u frizider pa posle grejali. Medjutim verujem da mozes u kasicicu pa da dodaas malo ad mleka i das direkt bebi u usta. I nije poenta cini mi se da popije sve 4 kapi vec colief se stavlja pola sata pre jela da vec odreaguje u flasici. Nemam pojma ja sam to tako razumela.  Ti u svakom slucaju mozes drzati flasicu zagrejanu pola sata

clock-img

29.01.2019, 10:09

clock-img

jance

pencil-img

6439

Pa i meni nije jasno. Na svakoj dohrani pise da ne sme da se podgreva, ja nemam nacin kako da je drzim 30min ugrejanu a nebih rizikovala sa podgrevanjem ( jednom sam to jos sa Ogijem pokusala i blago meni ni on ni mi ni njegov stomak se nismo dobro proveli).
Stize mi Infacol za nedelju dana iz Slovacke, valjda ce biti laksi za doziranje 🤔

Bez dece kuća ne raste