cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

lecenje melemima

clock-img

15.01.2011, 15:24

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

Drage moje ! Do sada nism verovala u meleme i razne prirodne napitke ! Ali, Vule mi je skoro 2 ili tacnije 3 meseca bio bolestan ! user posted image Te grlo, te nos, te nenormalne temprature, pio je sirupe na tonu , inekcije,inhalacije,kapi za nos. Upala pluca, bronhitis, ma katasrofa. I nista mu nije pomoglo ! I onda cujemo melemi i sirupi iz manastira Ravanica ! Mm je otisao i kupio sirup koji leci i "trula pluca" , kapi za imunitet, sirup za kasalj. Drage forumasice dete mi je kao novo !user posted image Ne verujem ali moram ! Zelela sam da to podelim sa vama jer sam stvarno prezadovoljna ! A uzeo mi je nesto i za migrenu hvala Bogu pa me nije ovih dana zakacila pa nisam videla delotvornost ! U svakom slucaju ovo mi je izlecilo dete !user posted image

clock-img

15.01.2011, 15:26

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

trula pluca ????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sta su trula pluca ??????????

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.01.2011, 15:29

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

Nemam pojma tako pise na ovoj flasici ! Pa kaze mm da mu je valjda igumanija ili ko vec tamo rekao da leci i rak pluca! I ja sam bila zbunjena!

clock-img

15.01.2011, 15:31

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja ne volim te razno-razne meleme jer oni uglavnom sadrze jako malo aktivne supstance ,  fitofarmacija je dobra samo u pocetnim i blagim fazama a to da leci rak pluca je apsolutna glupost

< Poruku je uredio olga75 -- 15.1.2011 15:32:02 >

clock-img

15.01.2011, 18:34

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

Nemam pojma znam samo da mi je dete izlecilo ! A sad ko , sta i kako ne znam ni sama !

clock-img

15.01.2011, 18:35

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

nema veze , samo nek je njemu dobro user posted image