cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

intimnost roditelja i dece

clock-img

04.07.2009, 21:09

clock-img

DACA/MACA

pencil-img

40

da li mislite da je normalno da otac zenskog deteta ljubi devojcicu u usta i to ne onako kisic vec sa dodatkom jezika ALI KAO SAMO MALO,pod izgovorom nije ona svesna toga a vidis kako se smeje...I da li mislite da je normalno da otac i zensko dete od cetiri godine se kupaju zajedno u kadi naravno nagi ili GOLISAVI....
Postavila sam vam ovu temu jer sam licno videla ovo o cemu sam vam napred pisala.

clock-img

04.07.2009, 21:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Meni to nikako nije normalno... malopre sam gledala neku emisiju u kojoj otac ljubi u usta svoju ćerku od 20 i kusur godina!! Za mene je to grozno!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.07.2009, 21:14

clock-img

gracija

pencil-img

615

Meni je to fuj...Nikad ne bih dozvolila tako nesto...
A interesuje me kako reaguje mama tog djeteta...

clock-img

04.07.2009, 21:20

clock-img

DACA/MACA

pencil-img

40

pa na to pitanje da li majka zna za to moj odgovor je CISTO SUMNJAM.Majka vecinu vremena zbog prirode posla provodi van kuce tako da je otac ceo dan sa devojcicom.Ja kada sam to videla bila sam blago receno ZGROZENA BLJAK FUJ BEZ RECI.

clock-img

04.07.2009, 21:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Moja bratanica (koja ima 2,5 godine) sve ljubi u usta, tako je ljubi njena mama i ona je tako naučila. I bude mi i slatko, jer te ona zgrabi, cmokne i pobegne user posted image
Ali ipak se nadam da će je vremenom odvići od toga.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

04.07.2009, 21:21

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: DACA/MACA

da li mislite da je normalno da otac zenskog deteta ljubi devojcicu u usta i to ne onako kisic vec sa dodatkom jezika ALI KAO SAMO MALO,pod izgovorom nije ona svesna toga a vidis kako se smeje...

Pa mislim meni ovo zvuči user posted image
Ne znam ustvari šta ovo treba da znači...kakvo je to iskazivanje ljubavi,zašto takav poljubac i zašto ne treba da bude svjesnauser posted image
Djeca trebaju da budu svjesna svoje ljubavi,zagrljaja i poljubaca od roditelja i to ne smije da bude čudno ni da se dovodi u ptanje,znači jedan zdrav odnos ispunjen ljubavlju...
A ovo mi je vulgarno i odvratno...ljubljenje u usta i još s jezikomuser posted image user posted image

clock-img

04.07.2009, 21:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Uh to mi nekako baš bolesno deluje, ne znam.. Jesi komentarisala nešto pred tim "tatom"?

clock-img

04.07.2009, 21:23

clock-img

DACA/MACA

pencil-img

40

to jeste slatko ana,da te dete tako ljubne,user posted image ,  ali ovde otac jezikom ljubi svoje dete!!!

clock-img

04.07.2009, 21:23

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Uh i meni je to uvek bilo bezveze kad vidim da ljube malu decu u usta.

clock-img

04.07.2009, 21:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Bljak! Ružno i nemoralno!

clock-img

04.07.2009, 21:25

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: DACA/MACA

ali ovde otac jezikom ljubi svoje dete!!!

user posted image

clock-img

04.07.2009, 21:36

clock-img

mister NO

pencil-img

106

dobro vece curke!Od ove dacamace ne mogu da primirisim kompu!al dobrooo ona je ipakuser posted image user posted image .
naime kada mi je ispriciala to sto nije mogla nikako da izbjegne da vidi moj komentar je bio sledeci:"Pa da li je on normalan??!"
za svaku osudu i javni linc!
ako ce neko izlaziti sa ovde sa stavom"pa to je njihova stvar.....sta dete zna mala je...to je je jos jedan od nacina da se iskaze ljubav prema detetu....zblizavanje otac-cerkica...njanjananja' samo neka zaobidje.

clock-img

04.07.2009, 21:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja ne bih mogla da izdržim a da mu nešto ne kažem.. Sigurno bih burno odreagovala... Ili bi se skroz zgrozila i ostala bez teksta, ne znam.. To je zaista bolesno.

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.7.2009 21:40:05 >

clock-img

04.07.2009, 21:43

clock-img

mister NO

pencil-img

106

Apsolutno se slazem sa tobom Ana80!user posted image

clock-img

04.07.2009, 21:44

clock-img

mister NO

pencil-img

106

Ravnodusan ne bih ostao.!to sigurno!user posted image

clock-img

04.07.2009, 22:26

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

sorry, ostala sam bez teksta... user posted image

clock-img

04.07.2009, 22:37

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Ja se pitam isto što i Gracija gde je mama te devojčice i šta radi u takvim okolnostima!!!!!!!

clock-img

04.07.2009, 22:38

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

04.07.2009, 22:45

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Ako je to tako kao što je opisano,šta reći sem grozota!!

superbrzasnežaheroj

clock-img

04.07.2009, 22:49

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

uzas,nista vise,kako samo moze,ma user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

04.07.2009, 22:52

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

odvratno!!

clock-img

06.07.2009, 09:33

clock-img

Anoniman

ako on to radi tako da vidi cijeli svijet vjerovatno radi to i pred majkom te djevojčice, odnosno njegovom ženom i nije mi jasno uopšte kako ta majka ne reagujeuser posted image

ebote pa jedno je zbliziti se s djetetom, a ovo je nesto toliko odvratno.... pedofilčina jedna odvratna ...

clock-img

06.07.2009, 09:40

clock-img

prolece

pencil-img

1341

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

pedofilčina jedna odvratna ...

i meni izgleda tako.user posted image takve bih prvo uštrojila, pa u Lisičiji potok, metak u čelo... kakvo suđenje, kakvo lečenje, još da uživa u bolnici o našem trošku, pa za godinu dana opet napolje i sve iz početkauser posted image user posted image user posted image uh kako sam sad besna!

< Poruku je uredio prolece -- 6.7.2009 9:41:29 >

clock-img

06.07.2009, 09:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mister NO

ako ce neko izlaziti sa ovde sa stavom"pa to je njihova stvar.....sta dete zna mala je...to je je jos jedan od nacina da se iskaze ljubav prema detetu....zblizavanje otac-cerkica...njanjananja' samo neka zaobidje.

Dragi mister, ti nemaš prava ovako šta da napišeš na forumu, jer, ovde SVAKO SME DA NAPIŠE SVOJE MIŠLJENJE, a ti ako ti se ne čita - nemoj čitati.

Slažem da je ovo grozno. Mislim, ljubim i ja svoje dete u usta, ono cmokić, i on to radi samo sa mnom, ali nema tu nikakvog jezika, nikada nisam ušla sa njim u kadu, o tome čak i imamo temu.
Mene je nešto drugo zbunilo: Daco, kako si videla svojim očima tatu i ćerku gole u kadi? user posted image

clock-img

06.07.2009, 11:20

clock-img

simke

pencil-img

2713

user posted image user posted image user posted image Pedofilchina jedna odvratnauser posted image user posted image Treba ga obesiti javno,na sred trgauser posted image Ma i ta majka,kako moze da dozvoli tako neshtouser posted image user posted image