U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Zdravo, zanima me jel ko radio ehotomografiju dojki i da li bi mogli da mi pretumacite ovaj nalaz.. Obostrano u dojkama znaci fibrolipomatoznih, mikro i makrocisticnih promena parenhima, najvece u LD, u GLK dimenzija 20mm x 13mm. Hvala unapred :)
05.07.2016, 08:05
vocicana
12362
Jagodice, taj nalaz je za pracenje, ali ne cesto, na 6 meseci do godinu dana, to su diplazicne promene, hormonskog tipa, nista zabrinjavajuce. Ukoliko ta najveca promena nastavi da raste, a rasce najvis eu periodu pms-a u fazi kada ocekujes ciklus,jasno je ogranicena, homogena, moj ti je savet da je skines, ni jednoj promeni nije mesto tu ako nije fizioloska stvar. Zato nemoj brinuti. Ja sam operisana u 21-oj godini, skinuta promena, dan danas, sve u redu, zato osmeh na lice i ne opterecuj se.