cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

dobar endokrinolog

clock-img

19.11.2009, 09:48

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Posto ne znam sta cu i kako cu, da li bi ste mogli da mi preporucite dobrog endokrinologa u Nisu ili okolini

clock-img

22.06.2011, 22:57

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

a endokrinolog u Beogradu?
Ja sam čula pohvale za

Prof.dr sc.med. Svetlana Vujović
Prof.dr Mirjanu Šumarac-Domanović
Prof. dr Dragan Micić

Ima li neko od vas iskustva, preporuke?

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

23.06.2011, 01:43

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ciklamo, Ceca Spremović iz Višegradske. user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

23.06.2011, 07:04

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

meni treba dobar endokrinolog u NSuser posted image
pisite na pp ako imate neku preporukuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.06.2011, 09:02

clock-img

Anoniman

Dr Edita Stokić i dr Đilas su dobre u Novom Sadu.user posted image

clock-img

23.06.2011, 09:04

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

zille a gde one rade?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

23.06.2011, 09:07

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Molim vas samo brojeve telefona, nazive privatnih klinika i adrese na pp . Moze? user posted image

< Poruku je uredio Nada RR -- 23.6.2011 9:12:09 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

23.06.2011, 09:40

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Prof.dr sc.med. Svetlana Vujović

Ciklamo pored Dr Spremovic, sam cula i za Dr Vujovic da je fantasticna, ona se bas bavi reproduktivnim hormonima.

clock-img

23.06.2011, 22:32

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Isidora imaš pp

clock-img

02.07.2011, 00:00

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

IZVORNA PORUKA: liliana

Ciklamo, Ceca Spremović iz Višegradske. user posted image

Potpisujem! Detaljna, ne daje terapiju dok sve ne ispita, a ono sto je bitno bavi se i sterilitetom i kada su hormoni uzrok, naravno. Ja idem kod nje po preporuci sa rruser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

02.07.2011, 01:58

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Da, upravo ovo što je Lida napisala. Lido, jesam li ti je,možda, ja preporučila?user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

02.07.2011, 23:37

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

user posted image ... Moguce Lili, ne sjecam se ni ja vise, bilo je to prosle godine u martuuser posted image . Ceca mi je radila i HSG, i sve mi objasnjavala sa snimakauser posted image ...

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

23.11.2011, 11:44

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Da li zna neko dobrog endokrinologa u Nisu?

clock-img

10.09.2012, 13:07

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

Zasto se niko ne javlja iz Nisa?user posted image

Ja sam slucajno naisla na Danijelu Radojkovic u Nisu, bila je taj prvi put fina dugo smo razgovarale, dala mi je da odradim sve analize, danas odem, jer mi je napisala na izvestaju, kontrola bez zakazivanja, vec sa rezultatima (kada sakupim sve). I danas ne moze da me primi vec samo u petak posle podne... Razocarala me je. Koliko sam ja razumela ispada da radi samo ponedeljkom pre podne i petkom posle podne.

clock-img

10.09.2012, 13:44

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Tako je kod svih doktora na endokrinologiji. Jedino ako si trudnica primiće te preko reda, tog dana kad radi. Moja dr obično radi petkom. Ja sam prošle nedelje zakazala za 5. oktobar. Idem kod dr Radmile, ali ubij me ako znam kako se preziva. Ima dva prezimena. Nije loša. Izašla mi je u susret kad sam zimus bila trudna.
Ko od njih radi privatno pojma nemam. da pitam moju mamu pa da ti javim, ako ti je hitno

clock-img

10.09.2012, 21:17

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

hvala ti, bila sam kod ginekologa i on kaze da imam smanjen estradiol i progesteron, i da ce mi terapiju dati endokrinolog, ali ja do nje dok dodjem user posted image . Videcu sta ce biti u petak, pa ti javljam, danas sam celo pre podne presedela na endokrinologiji i ne moze prioritet imaju sa brojevima a meni je rekla da ne zakazujem i na izvestaju pise kontrola sa rezultatima bez zakazivanja.

Trudna na zalost nisam, tako da cu sacekati do petka :) sto se mora nije tesko user posted image

clock-img

23.02.2013, 11:18

clock-img

madre

pencil-img

6600

ima li novih preporuka za dobrog endokrinologa iz beograda?user posted image ili da potrazim svetlanu vujovic?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

27.11.2014, 23:24

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Da li neka zna dobrog endokrinologa u Zrenjaninu ili u Kikindi?

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle