cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

bujurdi i pecena feta

clock-img

25.07.2011, 15:29

clock-img

Anoniman

Bujurdi
500 gr fete, 1 paradajz iseckan na kockice, malo ljute papricice + jedna paprika (bilo zelena, bilo ona crvena koju pecemo) iseckana na tracice, ulje, origano, biber.
donji deo - paradajz i paprika, zatim feta iseckana na 4 komada, paprika, malo ulja, origano i biber. peci na 200 stepeni 15 min.

iskreno, ja imam taj recept - ali nisam pravila. mada ne mozete da pogresite. u nekim tavernama osim fete dodaju i kackavalj.

ja cesce pravim pecenu fetu - znaci u aluminijsku foliju stavim komad fete, odgore kolut paradajza, malo ljute papricice, origano i kap - dve maslinovog ulja. to obicno ispecem u tosteru user posted image

clock-img

25.07.2011, 15:31

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ovo sutra pravim...samo cu umesto fete onaj nas balans sir...manje je kaloričan user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

25.07.2011, 15:40

clock-img

Anoniman

samo napred - princip je isti, sve su ostalo nijanse user posted image

clock-img

25.07.2011, 15:44

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

user posted image  user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

31.07.2011, 18:43

clock-img

nina26

pencil-img

3303

ja cesce pravim pecenu fetu - znaci u aluminijsku foliju stavim komad fete, odgore kolut paradajza, malo ljute papricice, origano i kap - dve maslinovog ulja. to obicno ispecem u tosteru



Ksenci, moja sveki tako pravi bujurdi user posted image

Na foliju stavi parce fete, pa preko dve tri okrugle kriske paradajiza, pa ljute papricice, i sve to zalije sa malo maslinovog ulja i origana. Ali meni se to vise svidja kad se ispece na rostilju, e tad je ukus fantasticanuser posted image

btw, pre neki dan sam pravila salatu od patlidzana ovde, prosto ne mogu da je ne jedem bar jednom nedeljno, svi su se oduseviliuser posted image

< Poruku je uredio nina26 -- 31.7.2011 18:44:33 >

clock-img

31.07.2011, 21:33

clock-img

Anoniman

da, ali to nije bujurdi, nego pecena feta. i u tavernama imaju i jedno i drugo obicno. ja sam na jednom mestu jela fetu u susamu, kao pohovanu, i bila mi je extra.

clock-img

01.08.2011, 15:01

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Ona to zove bujurdiuser posted image Ubaci i malo kackavalja pa sve to lepo izgnjeci i bude uh, prelepo.

Kako god da se zove, ukus je fantasticanuser posted image

clock-img

01.08.2011, 15:03

clock-img

Anoniman

user posted image