cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

bref za wc šolju

clock-img

10.03.2009, 15:00

clock-img

Anoniman

Znate na šta mislim? Onaj miris i deterdžent što visi u wc šolji...

Uvek kupujem plavo zeleni, taj mi je najlepši, probala sam i onaj sa lavandom - ok je, i pre koji dan vidim u radnji plavo narandžasti i kupim. DUŠU BIH DA ISPOVRAĆAM SVAKI PUT KADA UĐEM U WC! user posted image  Piškim i ne dišem. Juče sam sedela u dnevnoj sobi, vrata od kupatila su bila odškrinuta (ne otvorena već samo odškrinuta) i toliko mi je smrdelo da sam morala da ustanem i zatvorim vrata. user posted image  Jel probao još neko baš taj narandžasto plavi? Jel smrdi ili sam ja luda? user posted image

clock-img

10.03.2009, 15:03

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja sam davno prestala da koristim te vješalice na školjki,probala sam i onaj bref što se istisne kao zvjedica i zalijepi na zid školjke ipak mi je najbolje rješenje patkica anitra što se ubaci u vodokotlić i voda bude plava.

clock-img

10.03.2009, 15:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Tasha, nisi uopste luda, i meni to smrdi! Posebno mi se ogadio jednom kada sam bila nesto bolesna i svaki put kad sam usla u kupatilo i osetila taj "miris" ja sam se onako lepo ispovracala! I sad ne mogu da nadjem ni jedan koji mi odgovara, svi mi izazivaju mucninu! Pih!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.03.2009, 15:08

clock-img

Anoniman

Pa moje dete bi mislilo da je more u wc šolji. user posted image  Šalim se naravno. Ja nemam problem sa ovim običnim brefom, ali sam morala da se požalim na ovu muku, danas odoh da kupim novi a ovaj leti u đubre.

clock-img

11.03.2009, 08:01

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Ja koristim  pače Anitra koje se stavi u vodokoltlić, voda je uvek plava , lepo miriše a i skida kamenac. A za temeljno čišćenje svaki 5 do 6 dana ubacim jednu kesicu Bref tornada koji super čisti.

clock-img

11.03.2009, 08:35

clock-img

Anoniman

Svi koriste tu patkicu... user posted image  Pa moram i ja da probam.

clock-img

11.03.2009, 08:48

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: mihi

Ja koristim  pače Anitra koje se stavi u vodokoltlić, voda je uvek plava , lepo miriše a i skida kamenac. A za temeljno čišćenje svaki 5 do 6 dana ubacim jednu kesicu Bref tornada koji super čisti.

isto user posted image

clock-img

11.03.2009, 08:50

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Probaj super je 2 komada  su u jednom pakovanjuuser posted image .

clock-img

11.03.2009, 09:03

clock-img

Anoniman

Ako ne padne kiša popodne još danas ću da kupim. user posted image

clock-img

13.03.2009, 08:15

clock-img

Anoniman

Dobila sam user posted image  pa mi više ne smrdi toliko... jasno vam je, još uvek nisam otišla po patkicu, ali iz sledeće kupovine se ne vraćam bez nje. user posted image

clock-img

21.03.2009, 16:40

clock-img

Anoniman

Kupila sam patkicu! user posted image Čim se potroši bref - patkica leti u vodokotlić. user posted image

clock-img

21.03.2009, 16:42

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Sve sam probala i vratila se brefuuser posted image

clock-img

21.03.2009, 16:44

clock-img

Anoniman

Zašto? 

clock-img

21.03.2009, 16:45

clock-img

mihi

pencil-img

4968

A jel koristite Bref TORNADO super jeuser posted image user posted image user posted image user posted image . To je je onaj što se sipa u WC šolju pa digne penu skroz napuni se WC šolja penom i skine prljavštinuuser posted image user posted image user posted image user posted image  i bakterije.

clock-img

21.03.2009, 16:47

clock-img

Anoniman

To je ono što si već gore spomenula? Ne, ali sam mužu najavila pošto je maločas tražio od mene da vidi i patkicu - u čudu je gledao, pa sam mu najavila i to za čišćenje. user posted image

clock-img

21.03.2009, 16:51

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Zato sto mi je od patkice plava solja i jako kratko traje, a za miris kupila sam onaj automay, trenutno mi je punjenje sa mirisom limuna i odlicno je spricne svaki put kada neko udje u kupatilo.

clock-img

21.03.2009, 16:52

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

IZVORNA PORUKA: mihi

A jel koristite Bref TORNADO super jeuser posted image user posted image user posted image user posted image . To je je onaj što se sipa u WC šolju pa digne penu skroz napuni se WC šolja penom i skine prljavštinuuser posted image user posted image user posted image user posted image  i bakterije.

Odlican je.

clock-img

21.03.2009, 16:56

clock-img

Anoniman

Da, i mama mi je rekla da patkica jako kratko traje. 

clock-img

21.03.2009, 17:00

clock-img

bebać

pencil-img

2235

ja vam koristim onaj bref wc gel,sa mirisom zelene jabuke,dobije se i onaj dozer uz njega što se napuni gelom pa okači na wc školjku,nije loše...mada meni najbolje miriše kad to tek napunim pa stavim...ma skoro mi je sve isto od tih čuda

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

24.03.2009, 18:27

clock-img

Anoniman

Ubacila sam patkicu... pa... user posted image ne sviđa mi se. Bledo mi je, i ja volim kada ima pene kao od brefa. user posted image

clock-img

24.03.2009, 18:44

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Ja sam na Brefu, takođe... Plavo - žuti, limun.. Patkicu nisam koristila, ali evo sada kada Tasha napisa da ne peni, ne bih onda ni da je uzimam...

ŽENA JE STENA!

clock-img

04.10.2011, 20:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Ja trenutno imam neki plavi Bref, ali mi ja Pine (zeleni) intenzivniji, i više mi odgovara.