U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
2 jaja 1 solja secera 1 solja ulja 1 solja mlijeka 1 solja griza 1 solja sjeckanih oraha 3 dobro pune kasike kakao 1 prasak za pecivo 5 jabuka ogiljenih i izrendanih, ne cediti ih Preliv 1 i 1/2 solja secera 2 solje mlijeka 200gr i + cokolade 1/2 (125 gr) margarina ili maslaca
Postupak:
1. Jaja umutiti malo viljuskom,dodati secer, pa ulje i mleko i na kraju rendane neocedjene jabuke. 2.Griz, orahe, kakao i prasak za pecivo izmesati zajedno i dodati u gornju masu.Sve lagano izmesati.Masa izgleda zitka, nije mnogo gusta, ali tako treba. kad se ispece bice dobro. Pleh velicina odprilike 25×35 cm. Za vecu povecati duplo ili… Peci na 180 stepeni 40 -ak min. PRELIV: 3.Dok se kolac pece, staviti da provri mleko sa secerom, 150 grama cokolade bilo kakve(ja sam stavila ostatke cokolada koje David pocne da jede i ostane mu), pola margarina ili maslaca( 125 gr). 4. Kad se cokolada i maslac otopi , ne mora idealno, mozda ostanu kao male mrvice cokolade, ali nema veze, preliti pecen kolac ,prvo pola pa malo sacekati i onda ostalo. Ostaviti tako. Fantastican je!A veoma brz i jednostavan za pripremu.Doduse,jabuke se jedva osecaju,dominantan ukus je cokolada i ja sam dodala malo cimeta. Prijatno!