writing-img

Za ljubitelje kokosa

clock-img

22.11.2009, 20:06

clock-img

Anoniman

Kokos baklava

- 300g kokosa
- 1 solja ulja
- 1 solja secera
- 3 jaja

Umutiti sve sastojke i filovati koru po koru (ili po zelji).

Sirup

- 700 g secera
- 1L vode
- moze i malo soka od limuna

(isprobana je a ja je obozavam)


< Poruku je uredio pcelica Maja -- 22.11.2009 20:11:11 >

clock-img

22.11.2009, 20:26

clock-img

Anoniman

ću da probam.... user posted image
u poslednje vreme sve što pravim skidam sa RR user posted image

clock-img

22.11.2009, 20:31

clock-img

Anoniman

Ja je obozavam,a one sa orasima ne volim! 

clock-img

22.11.2009, 20:34

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Ja sam kao mala OBOŽAVALA kokos i toliko sam ga jela da mi se zgadio user posted image Sada ga mogu jesti samo kada ga ima u tragovima user posted image

_____________________________

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

24.11.2009, 09:24

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Pcelice, jel ovo recept za pola kg kora?

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

24.11.2009, 10:15

clock-img

Anoniman

Da,sa pola kg kora!

clock-img

24.11.2009, 10:23

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Meni serbet nikad ne bude  kako treba i obavezno mi pokvari te zaparene baklave i slicne stvari. Jel' ga ukuvas bas ko za baklavu ili ga samo malo provres?user posted image

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

24.11.2009, 10:25

clock-img

Anoniman

Pa kao za baklavu! Kad se istopi secer vidis kasikom cisto malo da se zgusne,znaci kad se istopi pa par minuta jos!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 24.11.2009 10:26:22 >

clock-img

24.11.2009, 10:26

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Posalji ti meni malo tog tvog gotovog serbeta, a ja cu ostalo da napravimuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

24.11.2009, 10:27

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image
Ma neces da pogresis! Vidis kasikom kad pocinje da se zgusnjava,vrlo malo!

clock-img

24.11.2009, 10:30

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

U petak nam je Kurban Bajram, bas cu da napravim pa ako izadje dobro - posluzicu gostima, ako ne - dacu mm, njemu nema da se ne svidi.user posted image user posted image

_____________________________

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

24.11.2009, 10:32

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image
Neces da pogresis nista, prvi put kad sam napravila nesto sama bez icije pomoci bila je ta baklava tako da veruj mi dobro ispada!

clock-img

29.07.2010, 15:12

clock-img

Anoniman

Jel moze moderator da popravi malo recept... user posted image
Za sirup je dovoljno 3 soljice secera i 4dl vode.