cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Verkin kolac

clock-img

29.03.2013, 17:59

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

E, pa ja sam ga izmislila u pokusaju da pravim nesto drugo, ali me za to drugo strasno mrzelo da rendam pomorandzu.user posted image

* 3 jaja
*10 kasika secera
*25 kasika brasna
*25 kasika mleka
*20 kasika ulja
*1 prasak za pecivo
*1 vanil secer po zelji

Ispeci na papiru za pecenje. Vruce premazati bilo kojim dzemom. Kad se ohladi preko toga razliti glazuru od 100 gr cokolade.

NAPOMENA: Glazura-3 kasike ulja i 100 gr cokolade topiti na jako tihoj vatri. Cokoladui ne stavljati na jaku vatru zato sto se onda grudva.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

01.04.2013, 02:06

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

Napravicu i ovaj,definitivno user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

01.04.2013, 11:49

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Odličan,lagan user posted image user posted image
Ja pravim taj s narandžom,ali je ne rendam nego izmuljam u blenderu.
Brz a ukusan user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

01.04.2013, 11:51

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Pa da, to je jafa. Ja narendam celu smrznutu pomorandzu, pomesam sa 4 kasike dzema od kajsije i isecem okrajke od ovog kolaca, sve dobro smuljam u tom filu, nanesem preko kore i odgore glazura od cokolade. Mozes da radis sta god zelis. Mozes i da skuvas voce sa pudingom i samo razlijes odgore.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

01.04.2013, 11:53

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Jaoj sad mi se prijede user posted image

clock-img

01.04.2013, 11:57

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ja ne smem da pravim Jafa kolac. Veruj mi da pravim po dva pleha i pojedu se za dan. Muz obavezno zove kuma i njih dvojica pojedu pleh sami. Obozavaju taj kolac. A stvarno je super i osvezava.
Nego, mogla si doci na letu u moje selo Beograd da kuvamo dzem od kajsijauser posted image

clock-img

01.04.2013, 11:59

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Jes pa da pojedemo pola kazana dok ćaskamo user posted image user posted image

clock-img

01.04.2013, 12:01

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ha ha ha ha...Ajde, sta ce ti biti, leci secer u Nisu, kod mene ga samo podiziuser posted image

clock-img

01.04.2013, 12:04

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Samo da dogovorimo unapred kolko mi tegle sleduju za poneti user posted image
Nego da ne skrećemo s teme,napravi ti i treći pleh,tamo na leto user posted image

clock-img

01.04.2013, 12:06

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

user posted image