cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Velington biftek

clock-img

07.12.2009, 12:25

clock-img

Anoniman

Potrebno:
1 pakovanje lisnatog testa
biftek 1kg
sampinjoni 200 gr
crni luk jedna glavica
senf, ulje
sir gauda ili kackavalj

Priprema:
biftek se proprzi sa obe strane po malo..i izvaditi
u istom ulju proprziti iseckan luk i iseckane sampinjone
preko narendati sir

Lisnato testo razvuci. U testo staviti masu od luka i pecuraka a preko biftek malo premazan senfom. Umotati testo (spojiti mu stranice). Testo premazati zumancetom.
Staviti u rernu i peci oko 30 - 35 minuta..


Ja cu danas ovo da spremam prvi put pa cu da vam javim..Znam da necu toliku kolicinu uzeti jer mi je mnogo nego cu verovatno sve po pola...

evo ga i link sa Kuvati srcem gde je momak to spremao:
VELINGTON BIFTEK

Poslednji tekstovi

article-img