U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Potrebno: 1 pakovanje lisnatog testa biftek 1kg sampinjoni 200 gr crni luk jedna glavica senf, ulje sir gauda ili kackavalj
Priprema: biftek se proprzi sa obe strane po malo..i izvaditi u istom ulju proprziti iseckan luk i iseckane sampinjone preko narendati sir
Lisnato testo razvuci. U testo staviti masu od luka i pecuraka a preko biftek malo premazan senfom. Umotati testo (spojiti mu stranice). Testo premazati zumancetom. Staviti u rernu i peci oko 30 - 35 minuta..
Ja cu danas ovo da spremam prvi put pa cu da vam javim..Znam da necu toliku kolicinu uzeti jer mi je mnogo nego cu verovatno sve po pola...
evo ga i link sa Kuvati srcem gde je momak to spremao: VELINGTON BIFTEK