cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Vazektomija

clock-img

06.02.2011, 00:28

clock-img

Anoniman

Posto se mnogo prica o kontracepciji ali malo o muskoj (osim kondoma naravno) bas me zanima da li je nekoj o vas muz uradio vazektomiju i kako ste ga ubedile na to :DDDDDDDDDDDDDD

clock-img

06.02.2011, 14:16

clock-img

limunada

pencil-img

1846

Ja prvi put cujem za tu vazektomiju, ju sramota user posted image sto neznam,al jbg.Ja nikad nisam te kontrac.pilule pila a on pa tek nebi tu vazektomiju,samo kondom i to sam mu vec napomenula da posle porodjaja koristimo zastitu jer onda se lako ostane trudna a bas nebi jedno za drugim,i pristo je sta ce mora da me slusa inace nema sexa user posted image  

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

clock-img

07.02.2011, 02:02

clock-img

milia

pencil-img

210

user posted image
Ne poznajem nikoga ko je to uradio ili bi uradio. Valjda je radikalno. Ali sam snazno protiv iskljucivo zenske kontraceptivne pilule. Neka naprave pilulu za muskarce, i njima ce prijati!

clock-img

10.02.2011, 17:41

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ni ja ne znam nikog ko je uradio vazektomiju . To je u principu ireverzibilno pa treba dooobro razmisliti
Jednom sam probala da pricam sa matorim na tu temu ali rece mi samo : bezi bre zeno user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.02.2011, 18:40

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Sigurna sam da vec na forumu ima ova tema,vjerovatno ce moderatori da pronadju!user posted image

clock-img

26.10.2016, 15:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Predlozila muzu dobro me nije lansirao user posted image

clock-img

26.10.2016, 16:02

clock-img

Animsaj9

pencil-img