cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Uvek malo upišane gaćice i sa 6 god?

clock-img

11.03.2013, 15:16

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Tražila sam ali nisam našla temu o problemu koji ja imam sa starijim sinomuser posted image On ima skoro 6 godina a skoro svaki dan kad je kod kuće piški po malo u gaćeuser posted image tako da nemogu reći da se baš upiškio a ne mogu reći ni da je suv...pitala sam našu dr a ona mi rekla da ga vodim kod psihologauser posted image Takvo stanje je oduvek mislim i dok nije imao mladjeg brata a ima i stariju sestru...Ako neko ima sličan problem pomoziteuser posted image

clock-img

11.03.2013, 15:29

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mozda nema dovoljnu kontrolu besike ili kako se to vec kaze, mozda treba da radi nesto kao mi kegelove vezbe, ne verujem da je bas da je psiholoski problem

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.03.2013, 15:31

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Vikiveki , da odradite urinokulturu i odete kod urologa , to je definitivno neka inkontinencija
a ako je sa urinom sve ok onda mozda treba posetiti psihologa

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.03.2013, 16:01

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

ma i ja mislim da je za psihologa pošto dok je u vrtiću ni kapi ne pusti, a kući kad dodje user posted image i pričala sam sa njim i pokušala sa nagradjivanjem i nudila sm ga često ali ne daje rezultate....ja diplomirani pedagog a dete se tako ponašauser posted image sve imam utisak da sam ga previše razmazilauser posted image ali opet tu je starija devojčica koja nije imala nikakvih problema ...e sad ne znam kako ću proći sa mladjim sinom pošto on još nosi peleneuser posted image Možda se kod muškaraca teže uspostavlja ta kontrola mokrenjauser posted image

clock-img

11.03.2013, 16:03

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa ne znam , mozda da uradite urinokulturu i uz besike i bubrega ( sad ja odoh na siroko )
ali ako se sve organsko iskljuci onda ostaje jos deciji psiholog user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 11.3.2013 16:04:06 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.03.2013, 16:06

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Moraću takouser posted image nema nam druge

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image