cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ukusan krompir

clock-img

02.03.2010, 15:27

clock-img

Unica

pencil-img

481

Iskreno ja obozavam kromir na sve nacine ali ovo mi je omiljeni. Ide super i ako se  stavi sa mesom ili uz meso, ma kako god.

A lako se sprema.

Nauljiti pleh, tepsiju, vatrostalnu (ko sta hoce) toliko da ne bude suvo dno. U jednu ciniju naseci oljusten krompir na kriske, dodati 1-2 glavice crnog luka nasecenog na rebarca, dodati 2-3 zelene paprike isecene krupnije i 1 veci paradajz koji se prethodno oguli od ljuske (pod mlaz vrele vode da se lakse ljusti) pa isecen na sitnije kockice. Sve to izmesati i dodati zacin C (nikako so)... staviti to u sud u kome ce se peci, preliti sa jos malo ulja i ako nema sud za pecenje poklopac prektriti folijom.
Peci uobicajeno dok nije gotov krompir a pred kraj moze i da se otklopi/skine folija.

Verujte mi da je krompir vise nego uskusan, mekan i socan.

< Poruku je uredio Lu RR -- 2.3.2010 16:08:48 >


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

clock-img

02.03.2010, 15:28

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Dobar je,ja jedino od svega ovoga ne stavim paradajz...uh sada sam ogladnela....user posted image

_____________________________

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

02.03.2010, 15:35

clock-img

Unica

pencil-img

481

Par puta ga nisam ni ja stavljala,posebno zimi. Ima ok paprika da se kupi uvek ali sam poslednja 2 puta kupila paradajz u Maxiju i imao je ukus na ribu. Uzas zivi.
Paradjaz mu da samo kiselkast ukus i super osvezava leti, ali se slazem da moze i bez njega...

I ja sam gladna i sve mi se jede sto procitam da je neko spremao. user posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 2.3.2010 16:09:14 >


_____________________________

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

clock-img

02.03.2010, 16:45

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

I ja pravim bez paradajza.
Nekad ubacim sampinjone,nekad slaninicu,zavisi sta se nadje u kuciuser posted image


_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!