cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Trudnoca i studiranje

clock-img

13.03.2013, 23:03

clock-img

bebimica

pencil-img

1

Da li ima jos buducih mama, koje i dalje studiraju? Zelela bih da znam kako se snalazite sa obavezama na fakultetu.

clock-img

14.03.2013, 14:28

clock-img

Bule

pencil-img

10

Meni,ne pada tesko. termin mi je 28 juna pa se ndama da cu stici do t6ada da zavrsim i fakultet,bas bi bilo lepo.Kazu,da je nabolje iskorsititi sada jer kad se beba rodi bice teze pa ja tako i radim.

clock-img

15.03.2013, 10:43

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Ova tema već postoji.
Zove se trudnoća i fakultet.

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image