cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Tonus materice

clock-img

19.08.2009, 10:00

clock-img

Anoniman

Da li je neka od vas imala problem sa vracanjem materice posle porodjaja?
Pre 3 meseca sam pocela da pijem orgametril, jer mi se materica posle porodjaja vratila na staru velicinu, ali nije povratila tonus, pa je "mlitava".
To mozda ne bi bilo strasno da ja zbog toga nisam imala svakodnevna krvarenja i bolove.
Ova terapija mi je definitivno pomogla, treba da idem na kontrolu uskoro, ali sam sigurna da nije sve reseno posto krvarenje nije stalo, samo je redje i manje, kao i bolovi.
Da li neko ima neki savet, nisam valjda jedina sa ovim problemomuser posted image

clock-img

19.08.2009, 15:31

clock-img

Anoniman

Nikouser posted image
Ustvari, radujem se sto niko nema taj problemuser posted image

clock-img

19.08.2009, 22:01

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Imala sam taj problem tj. moja materica nije htela ni sa se skuplja, pa su morali da je masiraju kako bi polako počela da se vraća u normalu. Pila sam neke kapi, spominjala sam to u "nekoj" temi, nemam sad snage da to pročačkam user posted image

clock-img

19.08.2009, 22:07

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Ipak sam našla temu:

Ergometrin kapi <-- KLIK

clock-img

20.08.2009, 00:16

clock-img

Anoniman

Mislim da su te kapi samo za vracanje na staru velicinu, posto sam ih ja pila, i pomogle su skroz, za taj problem, a za ovo nista dosad nije pomoglo, hvala u svakom slucajuuser posted image