cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Telefonske zezancije

clock-img

27.08.2009, 11:54

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Da li ste to radile? Ja jesam ali slabo, mada kad neko priča da je samo visio na telefonu i pravio smicalice drugima user posted image .

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

27.08.2009, 11:57

clock-img

Rina

pencil-img

675

Kad sam bila klinka zvala momke koji su mi se svidjali,samo da im cujem glas pa spustim user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2009, 12:00

clock-img

božana

pencil-img

421

Da, zvali smo policiju i spuštali slušalicu.

clock-img

27.08.2009, 12:02

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Mi smo slučajno našli sajt na kome je neki lik zezao babu i dedu nekoliko godina i snimao razgovore kakav ludak i pred kraj radnog vremena smo se smejali i opuštali. evo sajta klik
Pazite u čijem prisustvu ih slušate jer ima dosta ružnih reči, tako da što dalje od dece!

clock-img

27.08.2009, 12:03

clock-img

bonita

pencil-img

860

joj ilo je svega i svacega,a najvise se secam jedne,kada pozovemo neki br i pitamo,DOBAR DAN JELI TO KLANICA?ODGOVOR:::NE POGRESILI STE? HE A MI PITAMO:::PA KAKO NIJE KADA SE SVINJA JAVILA::::

clock-img

27.08.2009, 12:05

clock-img

Rina

pencil-img

675

IZVORNA PORUKA: božana

E da,a i hitnu pomoc...ono: Halo,hitna pomoc? Treba mi hitno 1000 maraka! user posted image

clock-img

27.08.2009, 12:05

clock-img

bonita

pencil-img

860

IZVORNA PORUKA: oliveradj

Mi smo slučajno našli sajt na kome je neki lik zezao babu i dedu nekoliko godina i snimao razgovore kakav ludak i pred kraj radnog vremena smo se smejali i opuštali. evo sajta klik
Pazite u čijem prisustvu ih slušate jer ima dosta ružnih reči, tako da što dalje od dece!

HE;ova radnja se desavala u jednom selu blizu Krusevca,tj blizu mene.Ovo je godinama bila atrakcija,i postalo tako popularno,da cela Srbija zna za ovu pricu

clock-img

27.08.2009, 12:06

clock-img

bonita

pencil-img

860

IZVORNA PORUKA: Rina

IZVORNA PORUKA: božana

E da,a i hitnu pomoc...ono: Halo,hitna pomoc? Treba mi hitno 1000 maraka! user posted image

da i to.user posted image user posted image

clock-img

27.08.2009, 12:07

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: oliveradj

Ajoj,Stole je bio u nasem kraju godinama hit,zivi u jednom selu blizu Krusevca. Tip sto ga je zezao je na kraju zaglavio u zatvor.
Bonita,uze mi rec iz ustauser posted image

< Poruku je uredio gagana83 -- 27.8.2009 12:08:39 >

clock-img

27.08.2009, 12:08

clock-img

bonita

pencil-img

860

gagana   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2009, 12:09

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Ma mi smo bili opsednuti Stoletom i Dragicom čak su na sajtu njegovi fanovi pisali da su čuli da je u zatvoru, i da je posle zatvora njih ponovo zvao user posted image . Kad god sam bila neraspoložena puštala sam da ih slušam user posted image .

clock-img

27.08.2009, 12:09

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: bonita

gagana   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sta cu kad imam kasno paljenjeuser posted image

clock-img

06.09.2009, 17:44

clock-img

Anoniman

SUPER TEMA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uuuu mogla bih knjigu napisati sta smo drustvo i ja sve radili jadnim ljudima. Naravno, uvijek su to bili likovi iz komsiluka koji su nas nervirali. Takodje je postojao period kada smo zvali inostranstvo, Kina, Nemacka, Indija, kao prodavali njeguske prsute i rastan, ma uzas. Nemojte me pitati koliko je dolazio racun, znam samo da sam zbog racuna bila modra user posted image user posted image

Nikada necu sebi oprostiti jedno: Brat i ja imali smo jednu istu zrtvu- bila je to neka baba, koju smo nasumice izabrali iz imenika. Ubijali smo je od zezancije po 5 puta dnevno. I tako narednih 5 god. Tada nisu postojali indentifikatori. Nakon toga smo se doselili u novo naselje, and guess who was our neighbour,haha bas ta Anka Butigan ?? Ma sou! jednom smo je iscimali kako nam je mama umrla i da smo sami kuci, brat me je na to nagovorio, da placem na tel, a ona jadna se potresla, smirivala nas. Pi, koja smo stokaa bili. I prije 4 god naidjem na osmrtnicu da je umrla- ne bojte se, nismo je doveli mi do toga.

< Poruku je uredio Miljana_Hn -- 6.9.2009 17:45:54 >

clock-img

24.12.2021, 00:03

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Jel znate da sada ima neke zezancije o kovidu? 

Nas je zvala A i pustila tu foru gde se zena lepo predstavila i kao iz zavoda i nekim pretecim tonom zasto niste vakcinisani itd itd i kao vidjeni ste danas u prodavnici bez maske... i onda nije izdrzala pocela je da se smeje i onda sam shvatla da me zeza.
Ali realisticno deluje...

clock-img

24.12.2021, 00:10

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

I ko je na kraju bio? 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.12.2021, 06:26

clock-img

flamingos

pencil-img

25408

Strašno Mirko.Ko god da je,to nije za šalu.

clock-img

24.12.2021, 07:43

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ma zezaju se deca

clock-img

26.12.2021, 10:08

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Sanjice,  cerka mm iz prvog braka je bila.

Kao sala. Posle smo joj objasnili da to nije lepo.

clock-img

26.12.2021, 11:23

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mirko, salilo se dete user posted image

clock-img

26.12.2021, 13:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26966

Дечија посла🤣

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!