cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Svi samoglasnici u "i"

clock-img

22.01.2009, 23:41

clock-img

Anoniman

Kada sam bila devojka sa drugaricama smo se često zezale i sve samoglasnike izgovarale smo "i". Rizimiti šti kižim? user posted image  

Pre neki dan, Luka gnjavi da mu pevam "Padajte padajte s neba bele zvezde" po 1000-ti put, i ja iz zezanja odpevam sve sa "i". U čudu me je gledao. Otpevala sam samo taj početak refrena, on je ponovio za mnom, i onda je otpevao i nastavak refrena menjajući sve samoglasnike slovom "i". Ja sam bila u čudu! Kako je moguće da je to mozak deteta od 2,5god obradio i reprodukovao? user posted image  Mi ustvari nismo svesne njihovih sposobnosti!

clock-img

24.01.2009, 10:59

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

haha....podsetila si me. Ja Luki stalno pevam onu reklamu CIPIRIPI DIJ CIPIRIPI, ID ČIKILIDI I LIŠNIKI..... i njemu je smešno, valjda zato što kad pevaš na I neminovno ti je glas pomalo piskav user posted image

clock-img

24.01.2009, 13:52

clock-img

stella

pencil-img

414

user posted image user posted image user posted image

H A N A 26.09.2007

clock-img

24.01.2009, 14:01

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Meni to zvuči kao ruski jezikuser posted image user posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

24.01.2009, 14:02

clock-img

maša

pencil-img

261

TEBI TAŠO BAŠ NIJE BILO DOSADNOuser posted image user posted image user posted image ! A VERUJEM DA NIJE NI SADA SA TAKVOM PAMETNICOM OD DETETA!user posted image user posted image user posted image ZA LUKU!!!

clock-img

24.01.2009, 14:33

clock-img

Anoniman

user posted image  Kada 1000-ti put pevaš isto u poslednjih pola sata, najradije bi ga pevao na kineskom.

clock-img

08.03.2018, 20:27

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Kada sam bila devojka sa drugaricama smo se često zezale i sve samoglasnike izgovarale smo "i". Rizimiti šti kižim? user posted image  

Pre neki dan, Luka gnjavi da mu pevam "Padajte padajte s neba bele zvezde" po 1000-ti put, i ja iz zezanja odpevam sve sa "i". U čudu me je gledao. Otpevala sam samo taj početak refrena, on je ponovio za mnom, i onda je otpevao i nastavak refrena menjajući sve samoglasnike slovom "i". Ja sam bila u čudu! Kako je moguće da je to mozak deteta od 2,5god obradio i reprodukovao? user posted image  Mi ustvari nismo svesne njihovih sposobnosti!

I mi smo se toga igrali, možemo sad i sa svojom decom.

clock-img

08.03.2018, 20:34

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

IZVORNA PORUKA: Jeca*

haha....podsetila si me. Ja Luki stalno pevam onu reklamu CIPIRIPI DIJ CIPIRIPI, ID ČIKILIDI I LIŠNIKI..... i njemu je smešno, valjda zato što kad pevaš na I neminovno ti je glas pomalo piskav user posted image

Obožavala sam tu reklamu, pa sam neko vreme sve pričala tako. Dosadno je bilo bratu i meniuser posted image

Sreća prati hrabre.

clock-img

08.03.2018, 20:40

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi smo kao deca tako pricali ali menjali smo sve samoglasnike. Nekad i nekad e nekad u i tako...
To je kao bio nas jezik user posted image

clock-img

08.03.2018, 21:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

A mi smo na samoglasnike dodavali pa, pe, pi, po pu. Znači bilo bi: štapa kapažepeš? user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.03.2018, 22:18

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

IZVORNA PORUKA: Ana RR

A mi smo na samoglasnike dodavali pa, pe, pi, po pu. Znači bilo bi: štapa kapažepeš? user posted image

Mi smo to zvali šatrovačkiuser posted image štaparapadipiš? Nipištapa

Sreća prati hrabre.

clock-img

08.03.2018, 22:20

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Eee jeste satrovacki i mi , nas je mama naucila user posted image

clock-img

08.03.2018, 22:32

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Mm i ja cesto umesto p kazemo f 😂

,,Carpe diem"

clock-img

08.03.2018, 22:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34340

IZVORNA PORUKA: Sarav

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mi smo to zvali šatrovačkiuser posted image štaparapadipiš? Nipištapa

E da, šatrovački user posted image najviše smo voleli kada smo u busu da počnemo tako da pričamo a ljudi nas gledaju kao smo poludele user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!