IZVORNA PORUKA: pcelica Maja
IZVORNA PORUKA: LillyT
Poenta price je da su jako stradali ljudi iznad 40 god. Njih vise niko ne zeli, jednostavno, pregazilo ih je vreme....
Ja se ne slazem,mislim da mi mladji imamo veci problem jer niko nece da zaposljava nas bez iskustva,kao svi traze mladje sa iskustvom,pa Boze dragi kako da imam iskustva kad niko nece da nas primi i nauci! A sad je u pitanju samo politika,svako zapoljava one iz svoje stranke a druge otpusta!
Nemoj da se ljutis, ne poznajem te, pa nije licno, ali svaka prica ima dve strane. Veruj mi, ja sam bila na birou posle zavrsenog faxa, 1.5 god sam trazila posao, nisu me hteli zbog neimanja iskustva, zbog toga sto cu se udati, roditi i tako to, znas vec nebuloze. I onda sam se prihvatila posla na desku u jednoj firmi!!! Ej, ja inzenjer da radim na desku. Plata mizerija, ali ne sedim kod kuce i ne kukam. Sve sam mislila oticu cu, ali eto jos nisam. Napredovala sam dosta, naucila svasta, ali sam se savila. Poenta je da je lako kukati i da znam ljude koji jednostavno hoce posao u struci!!! Izvini, sekretarski posao je ok, bolje i to nego da sedis kukas. A po pitanju iskustva, drugar mi je vec godinu dana bez posla (ima iskustvo od par godina) i niko ga nece. Naravno da su sada podigli kriterijume i za prodavce (asistent prodaje, novi naziv) traze visu spremu
Znam devojku koja je zavrsila visu (mislim medicinsku) i nece nista da radi, pa ni da konobarise, a vec 7 godina je bez posla. I opet, ne kazem da si ti takva, ali ipak maldje ljude vise hoce od starijih
< Poruku je uredio LillyT -- 18.12.2009 11:15:33 >