cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Style by jury

clock-img

01.10.2010, 10:35

clock-img

Anoniman

KLIK

Ide na FoxLife, jel gledate emisiju? Meni je skroz super, rado pogledam ako je uhvatim na TV!

clock-img

01.10.2010, 10:48

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ne gledam, više mi se sviđa What Not To Wear, ide na Travel and Living. Onaj lik koji šminka u Style By Jury je tolikoooo plastičan! A i onaj koji ih oblači ih uvek obuče u neke šljokice user posted image
Mislim, nije po mom ukusu, mada definitivno izgledaju bolje nego na početku.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

01.10.2010, 10:50

clock-img

Anoniman

Da... garderoba nije ni po mom ukusu, ali svaki put ostanem PAF kada ih na kraju postave ono PRE i POSLE... user posted image

clock-img

01.10.2010, 12:43

clock-img

viking

pencil-img

6644

to samo pokazuje da nema ružnih žena, već samo negovanih (sređenih) i zapuštenih...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

01.10.2010, 12:51

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Super su obje, ja obje gledam. Ali mi je What not to wear nekako bolja, "kulturnija". Garderoba, stilisti, frizer i šminkerka su mi mnogoooo bolji. 

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

01.10.2010, 14:00

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

IZVORNA PORUKA: viking RR

to samo pokazuje da nema ružnih žena, već samo negovanih (sređenih) i zapuštenih...

Sa ovim se u potpunosti slazemuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

01.10.2010, 17:25

clock-img

jance

pencil-img

6439

gledala sam to, al sada mi je bolji What bot to wear, a i nemam vise FoxLife user posted image
cak sam i ponesto naucila gledajuci

Bez dece kuća ne raste

clock-img

01.10.2010, 17:28

clock-img

liliana

pencil-img

4820

IZVORNA PORUKA: viking RR

Ja se, baš  i ne slažem- poznajem brdo gabora kojima ni gomila šminke ne može poboljšati lični opis...user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."