cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Stopala kao fetis

clock-img

11.03.2015, 00:36

clock-img

Andrea W

pencil-img

57

Izvinjavam se ako postoji neka slicna tema, ja nisam uspela da je nadjem.

Da li vas uzbudjuju muska stopala? Da li vase jace polovine uzbudjuju vasa stopala? Da li ih na bilo koji nacin koristite u sexu?

Mog dragog najvise od svega uzbudjuje da mu ja, umesto rukama, izmasiram penis stopalima. Neverovatno je koliko mu malo vremena treba da svrsi. Pritom mi to nije rekao da ga pali, nego smo da kazem slucajno otkrili. Bili smo u takvoj pozi da su mu moje noge bile blizu te regije i onda je on kao slucajno priblizio penis mojim stopalima, a ja sam krenula da ga masiram i bas sam se iznenadila koliko se napalio. Toliko da je svrsio po mojim stopalima, a zatim ih malo i polizao user posted image

A nije da nemam lepa stopala user posted image

clock-img

11.03.2015, 00:38

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

To nismo probaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

11.03.2015, 13:11

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

user posted image mozda je sperma dobra za zadebljanu kozu na stopalima? Da probamo mm i ja? ahhaha..a sta ces imamo paorska stopala ni malo seksi

clock-img

11.03.2015, 13:28

clock-img

amdn

pencil-img

1598

pa svako ima fetis

clock-img

11.03.2015, 14:32

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

user posted image mozda je sperma dobra za zadebljanu kozu na stopalima? Da probamo mm i ja? ahhaha..a sta ces imamo paorska stopala ni malo seksi

Stavis durekx rebrasti i svima lepo. A tvoje pete ce da blistaju. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

11.03.2015, 16:08

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

meni je to cudno ja nevolim stopala nikako uopste mi nije prilacno mada dobro nismo svi isti

clock-img

11.03.2015, 17:56

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Jao majko...gasim RR do sutra, ovo je vec prevazislo moje strpljenje...

clock-img

12.03.2015, 01:27

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Andrea W

Toliko da je svrsio po mojim stopalima, a zatim ih malo i polizao user posted image

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jao majko...gasim RR do sutra, ovo je vec prevazislo moje strpljenje...

user posted image user posted image user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.03.2015, 07:58

clock-img

branki*

pencil-img

20828

mene muska stopala uopste ne uzbudjuju,cak su mi i bzv...ali,znam muskarce koji vole lepa zenska stopala..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.03.2015, 23:23

clock-img

Andrea W

pencil-img

57

Podrazumeva se da mi je muz vise puta rekao da mu se svidjaju moja stopala i noge uopste, ali mi je samo jednom napomenuo da mu je kod stopala najlepse kad su prsti poredjani redom po velicini. Znaci, da je palac najduzi, pa "kaziprst" i tako redom. Znam da ima dosta zena, ljudi uopste da im je drugi prst duzi od palca.

clock-img

26.10.2016, 11:29

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ni dan danas mi nije sasvim jasna ova tema, ali me uvek slatko nasmeje user posted image
I da se razumemo, ne pale me muska stopala, niti bih mu stopalom masirala penis, ne zato sto su stopala prljava za tu regiju, vec zato sto nemam osecaj u stopalima za tu vrstu dodira, pa ne bih da nesto sto treba da bude lepo, bude bolno.

clock-img

26.10.2016, 11:34

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Kao u Sex i Grad kad onaj pokloni cipele Sharlot user posted image samo da joj dira stopala.
Nema mi nista privlacno u tome ali.. nismo svi isti.

clock-img

26.10.2016, 12:26

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

tema je user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...