cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sta mislite o brijanju intimnih delova?

clock-img

25.07.2009, 22:18

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Khm, khm...mislim da tema ne postoji...Znaci, ne morate pisati da li vi to radite, a mozete ako hocete (imamo i anonimnu opciju). Da li vam je to lepo, privlacno, ok-kod muskarca i zene?  Ili ne?  Da li vam je lepo kada je skroz celavo, ili samo skraceno?  Oblika trougla ili kao avionska pista za sletanje? 
Ne pitajte zasto mi je palo na pamet...mislim da ima veze sa temom o nudistickoj plazi..

clock-img

25.07.2009, 22:23

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Slobodno korisite opciju "anoniman".... što više odgovora, to bolje.

clock-img

25.07.2009, 22:25

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Hajmo cure!user posted image

clock-img

25.07.2009, 22:25

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

pa ima ona tema brazilska depilacija...ok ovo je brijanje ali svodi se na isto...

clock-img

25.07.2009, 22:26

clock-img

Verus

pencil-img

11942

da, ali pitanje je bilo sta mislimo bas o tom metodu uklanjanja, i o tome dali je stetno.  Ja bih da znam da li vam je OK da se zene I muskarci dole brijaju/uklanjanju dlacice...

clock-img

25.07.2009, 22:28

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ajd, ja da pocnem. Khm, khm.  Glasam ZA.  I kod muskarca i kod zene.  Sa tim da mi se ne svidja kada je skroz obrijano.  Ne znam ko bi jos da izgleda kao malo dete kada vise nije!  Lepo mi je varijanta avionska pista.  A kod muskrca, samo podsisano, nikako skroz obrijano.  Cistije je, lepse je, lakse za 'odrzavanje'user posted image
Mada sam skoro citala da zene lakse dobijaju kandidu dole, ako se briju...moram naci i to zasto i kako....

clock-img

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

da li vam se sviđa? da li vam je to normalno? da li to radite? da li bi voleli da vaš partner to radi?

clock-img

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja sam definitivno ZA golo, bez dlačica, i kod žene i kod muškarca,nimalo mi nisu privlačne dlačiceuser posted image

clock-img

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

ja sam se ranije brijala skroz , tuto kompleto...sada mi je to ruzno, pa se obrijem ovlas...ali gornji deo ostavim kockicu, na depilaciji intimnih delova nikada nisam bila, mada sam primetila da moje prijateljice to praktijuju, mene strah iako se ne plasim depilacije nogu...

clock-img

25.07.2009, 22:32

clock-img

Verus

pencil-img

11942

I mene je strah da mi neko drugi to radi....iako sama uvek depiliram prepone....da li mislite da je opasno koristiti depilacijsku kremu skroz dole?  Oko rupe da tako kazem?user posted image

clock-img

25.07.2009, 22:32

clock-img

stsanja

pencil-img

63

Da kod zena skroz ,i  to mi je ok a podsisano kod muskaraca.Godinama to radim i nikad nisam imala ni kandidu ni nista sl

clock-img

25.07.2009, 22:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30415

ne znam za kremu ali ove moje idu na depilaciju voskom...jooooj, meni to strasno zvuci i kada izgovorim...

clock-img

25.07.2009, 22:33

clock-img

Verus

pencil-img

11942

mislim da je sasvim normalno....ja to radim...jbs ga ne uvek ali stvarno se trudim da drzim stvari "u redu" tamo dole.  MM isto tako, podsisa se.  Pre nije, ali je shvatio koliko ostane cistiji i koliko je lepse.  Sada kaze, cim mu narastu vise, svrbi ga i ne voli da je dlakav....

IZVORNA PORUKA: guppy RR

da li vam se sviđa? da li vam je to normalno? da li to radite? da li bi voleli da vaš partner to radi?

clock-img

25.07.2009, 22:34

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ja sam probala sama i depilaciu voskom dole...nema sanse to sam da uradis....boli ko sam djavo.  Brijanje je ok, ali ne volim kada pocnu da rastu...koristim nekada kreme, ali se bojim koliko moze biti stetno to sto je ta hemikalija tamo dole? Pa makar i tih 5 minuta...

IZVORNA PORUKA: dunja

ne znam za kremu ali ove moje idu na depilaciju voskom...jooooj, meni to strasno zvuci i kada izgovorim...

clock-img

25.07.2009, 22:41

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Verus RR

I mene je strah da mi neko drugi to radi....iako sama uvek depiliram prepone....da li mislite da je opasno koristiti depilacijsku kremu skroz dole?  Oko rupe da tako kazem?user posted image

Ja koristim kremu oduvijek,skinem znači sve i jednu dlačicu, jer mi se od brijanja iritira koža,nisam imala nikakva loša iskustvauser posted image

clock-img

25.07.2009, 22:46

clock-img

Verus

pencil-img

11942

lakse mi je da to cujem lu...i meni brijanje smeta...

clock-img

25.07.2009, 23:28

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

brazilska depilacija je da se ukloni sve i da se ostavi "pista"
holivudska depilacija je da se ukloni sve

ja sam pobornik ove druge, vec godinama, i to radim u kozm. salonu, hladnim voskom, ali dozvoljavam da mi to radi iskljucivo jedna kozmeticarka koja me godinama depilira i samo u nju imam poverenja (pogotovo dok sam bila u drugom stanju)

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

26.07.2009, 08:59

clock-img

Rina

pencil-img

675

IZVORNA PORUKA: lu

Ja sam definitivno ZA golo, bez dlačica, i kod žene i kod muškarca,nimalo mi nisu privlačne dlačiceuser posted image

user posted image
Smrt dlakama!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 12:23

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

cek da i ja kazem nesto na ovu temu. Ja prpbala nekoliko puta da skroz obrijam,kad sutradan-horor. Dlake mi rastu al ne pravo vec nekako na stranu,ka unutra. Ne da je bolelo nego je bilouser posted image dok malo nije poraslo. Tako da vise ne pokusavam,kad skidam dlacice sa prepona skinem jos par cm ka unutra a ostalo samo skracujem. A muskarca nikako ne bih volela da vidim skroz celavog tamo dole,samo uredno podsisanoguser posted image

clock-img

26.07.2009, 16:36

clock-img

sanji

pencil-img

1583

Za žene DAuser posted image svaka varijanta sem brijača!!!! Za muškarce samo potšišano, sve ostale varijante deluju fujuser posted image !!!

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

26.07.2009, 17:19

clock-img

barbara

pencil-img

371

ja sam za skroz do gole koze,bez ijedne dlacic!tako volim i kod mm!user posted image

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

clock-img

26.07.2009, 18:09

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

IZVORNA PORUKA: gagana83

cek da i ja kazem nesto na ovu temu. Ja prpbala nekoliko puta da skroz obrijam,kad sutradan-horor. Dlake mi rastu al ne pravo vec nekako na stranu,ka unutra. Ne da je bolelo nego je bilouser posted image dok malo nije poraslo. Tako da vise ne pokusavam,kad skidam dlacice sa prepona skinem jos par cm ka unutra a ostalo samo skracujem. A muskarca nikako ne bih volela da vidim skroz celavog tamo dole,samo uredno podsisanoguser posted image

Bas tako user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 19:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Ajd, ja da pocnem. Khm, khm.  Glasam ZA.  I kod muskarca i kod zene.  Sa tim da mi se ne svidja kada je skroz obrijano.  Ne znam ko bi jos da izgleda kao malo dete kada vise nije!  Lepo mi je varijanta avionska pista.  A kod muskrca, samo podsisano, nikako skroz obrijano.  Cistije je, lepse je, lakse za 'odrzavanje'user posted image

Da ne kuckam ponovo... user posted image

clock-img

26.07.2009, 23:28

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: barbara

ja sam za skroz do gole koze,bez ijedne dlacic!tako volim i kod mm!user posted image

I ja isto.user posted image

clock-img

26.07.2009, 23:31

clock-img

Verus

pencil-img

11942

gagana, moras brijati u smeru rasta dlaka, ne suprotno kao noge....ili probaj depilacijusku kremu, ali samo drzi do 5 min, da se ne ispeces!

IZVORNA PORUKA: gagana83