Žena, koja sebe naziva "seks surogatom", posvetila je svoj život pomaganju muškarcima i ženama u prevazilaženju seksualnih problema i usavršavanju tehnika postizanja seksualnog zadovoljstva. Kao kvalifikovani seksualni terapeut, Simonova je tokom 23 godine imala više od 10.000 klijenata.
Ona procenjuje da je imala seksualne odnose sa oko 1.500 muškaraca, ali insistira da nema ničeg nelegalnog u vezi sa tim što radi.
"Ja, između ostalog, zarađujem za život tako što spavam sa supruzima i partnerima drugih žena. Ali ja ni u kom slučaju nisam prostitutka. Sve što radim je u terapeutske svrhe. Ljudi plaćaju za savetovanje i lečenje problema, a ne za seks", izjavila je Mari Simon, dodavši da pomaganjem muškarcima, pomaže i njihovim partnerkama.
"Neke žene postaju surogat majke jer žele da pomognu ženama koje ne mogu da iznesu trudnoću. Na sličan način ja pomažem ljudima da imaju bolji seksualni život", rekla je Simonova.
Mari Simon ima brojne klijente različite starosti i profesija. Ona kaže da joj najčešće dolaze muškarci koji imaju probleme sa erekcijom i preranom ejakulacijom, ali i neke žene koje imaju problema sa postizanjem orgazma.
U okviru terapija, Mari Simon razgovara sa klijentima, uči ih tajnama "Kamasutre" i tantričkog seksa i pomaže im da savladaju poteškoće u seksualnim odnosima.
Međutim, Mari Simon nije oduvek bila tako otvorena po pitanju seksa.
Kada je imala 19 godina, nji je silovao jedan poznanik, što je kod nje izazvalo strah od zbližavanja sa muškarcima.
Tek kada su joj prijatelji preporučili da počne da čita knige o tantričkom seksu, Mari se konačno oporavila od trauma. Ubrzo je odlučila da želi da nauči ljude da stvarno uživaju u vođenju ljubavi.
Izvor: Blic