cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sobne lampe

clock-img

05.05.2009, 13:14

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Volite, ne volite, slikajte da vidimo kakve imate...

Ja dobih ovu na poklon za uselenje:

user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

05.05.2009, 13:15

clock-img

Anoniman

Odlična je! user posted image

Ubaciću ja svoju kada stignem kući što sam dobila za svadbu!

clock-img

05.05.2009, 13:19

clock-img

Anoniman

Ja ih obozavam....ali ih trenutno nemam.....user posted image
Mada planiram kad se uselim u novu kutju....s obzirom da mi je dragi elektrichar.....da napravim neko specijalno osvetljenje u sobama...pa tje tu i po koja lampa da se ukombinuje user posted image

clock-img

05.05.2009, 13:26

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Nemam ni jednu trenutno,i bolje je Sergej bi sve pokršiouser posted image user posted image ali dok malo poraste planiram uzeti jednu za dnevnu,volim one visoke samostojeće kao tanjur na vrhu gore,znate na šta mislim,ima ih u bojama..

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

05.05.2009, 13:29

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Joj kad sam je dobila, bila je zapakovana do 80% visine, gore virilo ovo "šiblje", ja pomislih, ŠTA ĆE MI BREZOVA METLA? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

05.05.2009, 13:31

clock-img

bebać

pencil-img

2235

ej ali originalna je baš,nije svakidašnja!Ja ne volim vidjene stvari kod nekog!

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

05.05.2009, 14:23

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja oboooožavam lampe, i sveće! Ne pamtim kada sam upalila svetlo na plafonu, imamo neke viseće lampe na šanku i uvek je to upaljeno. U spavaćoj sobi uvek je upaljena lampa, a ja volim da popalim sveće i to one što mirišu na vanilu, mmmmm...

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.05.2009, 22:53

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Super je Eugi baš mi se sviđauser posted image
Ja imam jednu običnu od inoxa (tražim narandžastu ali da je visokauser posted image )
Uvijek mi je upaljena lampa naveče ne volim ni ja da mi svjetlost odozgo sija u glavu a namjeravam promijeniti i plafonjere u one što se mogu vrtiti u sve smjerove...a opet lampe su mi dražeuser posted image

clock-img

07.05.2009, 13:44

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Pa dajte slike, curke drage, ne mora biti sobna lampa, može i DVOSOBNAuser posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

07.05.2009, 14:21

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Ja imam ovakvu lampu.
user posted image

clock-img

07.05.2009, 14:29

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ma bezze je moja al kad si navalilauser posted image
user posted image

clock-img

07.05.2009, 14:30

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Lu, ja imam takvu ali crnu... Od nekog smo dobili, nemam pojma od koga user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.05.2009, 14:33

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Ja ih obožavam, svaka je lepa na svoj način.... Lu, nije bezveze nikako...

sad me uhvatilo neko pevnje.. Šešir moj, šešir moj, na koso, nosio bi al' mi ne da moj pos'o

user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

07.05.2009, 14:36

clock-img

Anoniman

Lepa je Lu! I je imam dve takve, srebrnu i belu, i odlicne su mi, luster mi i ne treba!

clock-img

11.03.2013, 10:16

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ja obozavam lampe . U dnevnoj imam tri komada. Jednu visoku crnu i dvije crvene sa nekim printom.

U svakoj sobi imam po jednu. To je jos tri. Najdraza mi je zidna u M.sobi ,miki maus.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

11.03.2013, 10:49

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja nemam lampu, mada planiram da kupim neku veliku,to cu nadam se uskoro

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.11.2013, 17:02

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Devojke, da li neko ima onu decju lampu kornjaču-znate ono-reklamira se u zadnje vreme na FB-u obliku je kornjače, a projektuje mesec i zvezdice na plafonmu? Ima je u raznim bojama i ,navodno, svira?
Ja sam mislila da to kupim ćeri, nekako mislim da bi joj bilo zanimljivo naveče kad legne da se uspavljuje...

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

29.11.2013, 07:06

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Prebacila u drugu temu

< Poruku je uredio hanka -- 29.11.2013 7:16:54 >

clock-img

14.01.2014, 15:41

clock-img

svilica

pencil-img

12

Ja oboooožavam lampe, i sveće! user posted image

clock-img

27.12.2014, 08:06

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja imam slicnu kao Lu samo sto je kapica bela i ima onaj manji deo kao za citanje. Nju najcesce i palimo u stanu jer imamo dva lustera u dnecnoj sa po pet grla pa kad to upalimo ko u solarijumu da smouser posted image a i sa lampom je romanticnijeuser posted image

clock-img

09.03.2015, 08:07

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

Mi imamo jednu plavu sa nekim sarama mada samo stoji kao dekoracija ne koristimo je

clock-img

09.03.2015, 13:27

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Dok su mi cerkice bile bebe kupila sam ih dosta,trebale su mi uvece kada spavamo zbog dojenja.