cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sladoled od eurokrema

clock-img

06.02.2010, 12:05

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

4 jajete
150g secera
250-300 g eurokrema (birajte kremastije da se lakse izmuti)
2 slaga

Umutiti jaja i secer, u to dodati umucen slag i eurokrem, sve dobro izmiksati. Ostaviti da se zamrzne... UZIVAJTE! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

06.02.2010, 13:51

clock-img

gagins

pencil-img

680

Ziva jaja???

clock-img

06.02.2010, 13:52

clock-img

Unica

pencil-img

481

mene buni jel cela ili samo belanca pa zumanca ili kako... ali meni zvuci MMMMMMMMMMMM ... da nisam metiljava sa grlom sad bih ga spremala...user posted image

Bolje je biti vrabac, nego papagaj koji tripuje da je slavuj.

clock-img

06.02.2010, 13:54

clock-img

maja27

pencil-img

170

Njama, njamauser posted image user posted image

clock-img

06.02.2010, 14:02

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Pa naravno da su sirova,nećemo ih kuhati za sladoleduser posted image
Šalim se malo,predpostavljam da se umuti bjelance pa žimanjce i ostali sastojci i sve zalediuser posted image

clock-img

06.02.2010, 14:37

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Ovo je vise nego odlicno, mada za moj ukus malo manje secera!
Ja sam ovo koristila i kao fil za neki obican neutralan biskvit i dobijem super ukusan kolac user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

06.02.2010, 14:46

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

odlično za dijetu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

06.02.2010, 15:15

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

4 jajete 150g secera 250-300 g eurokrema (birajte kremastije da se lakse izmuti) 2 slaga

Ja bi izmutila posebno zumanca sa secerom, posebno belanca sa secerom i naravno slag pa bi u zumanca umutila eurokrem i onda dodala belanca i slag polako da umutim...

A secer... mozda je to i puno pa bi manje stavila... a vidis, moze i na neke keksice, piskote... da se uslogiras user posted image user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

06.02.2010, 22:54

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Ja nikad ništa ne jedem sa živim jajima. Mislim da je opasno jer može da se dobije ona bakterija...kako se zoveuser posted image nebitno, nego bih umutila i malo prokuvala na pari, onda kad se ohlade dodala sve ostalo. Isto je a nisu živa jaja.

clock-img

06.02.2010, 22:56

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Salmonela.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

07.02.2010, 14:38

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

IZVORNA PORUKA: Dora

Ja nikad ništa ne jedem sa živim jajima. Mislim da je opasno jer može da se dobije ona bakterija...kako se zoveuser posted image nebitno, nego bih umutila i malo prokuvala na pari, onda kad se ohlade dodala sve ostalo. Isto je a nisu živa jaja.

Ni ja, nema sanse da pravim bilo sta sa zivim jajima (rece ti gagana kako se zove bakterija).

Nego, da li je secer bas nepohodan pored eurokrema? I kako se muti, da li slag i krem zajedno? (meni mora sve da se objasni)

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

07.02.2010, 14:45

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Pored svih predloga za izmenu ne bih ni znala kako da ga napravim.Kad ga Dorica napravi ona će da nam napiše recept he heuser posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

07.02.2010, 16:26

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Pa dobro LilyT sram te bilo! Sumnjas u moj postupak!!!???
Ma sta vam je sa tim zivim jajima, ja pravim oblatne sa zivim jajima i plazmom i muski je naaaajvise vole! Ali najvise! A i nikad niste mutili zumance i secer? Kad vam ja kazem, nista mi ne fali... Samo nekad budem malo opicena... user posted image

clock-img

07.02.2010, 16:31

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Salmonela se dobije od pokvarenih,starih jaja ili ako je nešto napravljeno sa sirovim pa dugo stoji,npr.domaća majoneza!

Nemojte ženi kvariti receptuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 7.2.2010 16:32:09 >

clock-img

07.02.2010, 16:32

clock-img

nakins

pencil-img

298

E ovo moram  da pravim sutra (ako ne odem u Betniju user posted image )

clock-img

07.02.2010, 16:36

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Salmonela se dobije od pokvarenih,starih jaja ili ako je nešto napravljeno sa sirovim pa dugo stoji,npr.domaća majoneza!

Tako je!!user posted image

clock-img

07.02.2010, 17:02

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Drugar je zavrsio u hitnoj zbog salmonele i domaceg sladoleda. Jednostavno, NIKADA to ne radim, ali ne verujem da ce se ukus promeniti ako malo obradim na pari. Cim budem pravila, postavicu ovde iskustvo.

clock-img

07.02.2010, 17:13

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Pored svih predloga za izmenu ne bih ni znala kako da ga napravim.Kad ga Dorica napravi ona će da nam napiše recept he heuser posted image

Dora može jedino da kupi sladoleduser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.02.2010, 18:39

clock-img

Unica

pencil-img

481

ne brinu me jaja (ziva ili na pari) samo da jos dobijemo objasnjenje za belanca-zumaca... mada mi je nesto logicno da se mute odvojeno... pa sve bude penasto, ukusno, ma mmmmmmmmm... uh, da je samo malo toplije.... 

clock-img

07.02.2010, 18:48

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

I meni je bilo logicno da se muti odvojeno i zvala sam drugaricu koja mi je dala recept da je pitam kad mi zena rece sve zajedno da mutim... user posted image Ja tako i uradila! A secera sam stavila manje jer mi je bilo slatko jako, ali ovde napisah kako sam ja dobila. Sto se salmonele tice i ja sam se frkisala, moja setra kao mala je imala pa zavrsila u bolnici ali dobila sam jaja domaca od bakinih i dekinih kokosaka pa se nisam brinula... Sa kupovnim ne bih bila sigurna! mada kazu da nema veze to... Ali evo svi smo zivi i zdravi, znaci babine i dedine kokoske valjaju user posted image user posted image user posted image user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

clock-img

07.02.2010, 18:52

clock-img

Unica

pencil-img

481

jbg ako je tako onda mogu i na pari user posted image nema razlike, osim sto niko ne mora da brine...

clock-img

07.02.2010, 18:58

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

Pa da! Vidis kako si ti pametna, to mi nije ni palo na pamet... user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:00

clock-img

Unica

pencil-img

481

upravo mm i ja spremamo ovaj sladoled. ne mogu da docekam. tj. ja iz kreveta dajem instrukcije a mm sprema... user posted image
inace spremacu sa jajima na pari pa pisem posle kako je ispao...user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:12

clock-img

lothroniell

pencil-img

1402

He he! Slobodno smanjite kolicinu secera posto ispadne prilicno slatko! Javi kako je ispalo bas me zanima! user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:21

clock-img

Tara

pencil-img

648

Joooj danas sam bila u Mc i castila sebe jednim sladoledom od karamele user posted image user posted image
nisam mogla da odolim user posted image