cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sir

clock-img

30.09.2009, 22:15

clock-img

Anoniman

Dobili smo kg trapista kom rok ističe prekosutra. user posted image

Zanima me... Jel može trapist da se zamrzne? Jel se posle isteka roka pokvari ili mu samo kvalitet opada?

clock-img

30.09.2009, 22:17

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Možeš ga slobodno smrznuti. Ne bi se trebao pokvariti jer je to tvrdi sir, ali što je sigurno, sigurno je user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

30.09.2009, 22:20

clock-img

simke

pencil-img

2713

Pa moze da se zamrzne,ali kad ga odmrznes neces moci lepo da ga seces,raspadace se.Moj ti je savet da ga izrendas,pa zamrznesuser posted image

clock-img

30.09.2009, 22:23

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Ja sam milion puta zamrzavala i nikada nisam imala nikakvih problema ni sa sečenjem ni sa rendanjem kada se odmrzne. Nema nikakvih promena, kao da nije ni bio zamrznut, i ukus mu bude potpuno isti user posted image

clock-img

30.09.2009, 22:25

clock-img

Anoniman

Savet: zamrzni u malim pakovanjima, jer ga moras odmah potrositi kad ga odmrznes. Moci ces i lepo da ga rendas i seces, samo ga ostavi malo u frizideru da se odmrzne i to je to.

clock-img

30.09.2009, 22:30

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Da, to sam zaboravila da naglasim user posted image

clock-img

30.09.2009, 23:10

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: simke

Pa moze da se zamrzne,ali kad ga odmrznes neces moci lepo da ga seces,raspadace se.

I meni se isto desilo jednom i nikad višeuser posted image

clock-img

30.09.2009, 23:31

clock-img

Anoniman

A nema veze što će rok isteći kada ga odmrznem? Za njega vreme staje na datumu kada ga zamrznem? user posted image

clock-img

30.09.2009, 23:36

clock-img

simke

pencil-img

2713

Ma nema veze Tashouser posted image user posted image user posted image .Zamrzavanjem odlazes istek rokauser posted image user posted image user posted image Ali dobro ti je Nedja rekla izrezi na komade,pa zamrzniuser posted image

clock-img

30.09.2009, 23:41

clock-img

Anoniman

Hvala vam ženice moje user posted image

Ja sam totalni debil za kuhinju i sve što se iste tiče. user posted image

clock-img

01.10.2009, 07:44

clock-img

Anoniman

Mikroorganizmi koji izazivaju kvar su tokom smrzavanja u stanju mirovanja, ne unistavaju se smrzavanjem, ali ne mogu da se razmnozavaju. Zato moras odmah da ga potrosis kad ga odmrznes, jer, ako je imao dva dana do isteka roka, kad ga odmrznes imace isto toliko. I ne odmrzavaj ga nikako na sobnoj temperaturi, jer je ona pogodna za bakterije i plesni, nego ili u frizideru ili u mikrotalasnoj. I tako je bezbedno.

clock-img

15.08.2011, 23:21

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ovo mi se cini najprikladnije pa evo :
kiselo mleko by Olga user posted image
dooobro uskuvas oko 2 l mleka ( ovo ako je direktno iz krave )
sipas ga u serpu i ostavis da se prohladi toliko da mozes staviti prst i da ne pece jako .Onda u njega stavis solju jogurta ili pola solje pavlake , poklopis i dobro ga utoplis . Kad se ohladi u frizider
ja sa povrsine prohladjenog mleka skinem skorup ( manje je kao masno user posted image )

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

15.08.2011, 23:28

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

kako ga uoplis?? cebetom?user posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

15.08.2011, 23:29

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ima moje kiselo mleko i moja zimnica svoje ambasador cebe user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.08.2011, 00:24

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

stvarno, nisam znala da se greje cebetom...

don't shit where you eat :))

clock-img

16.08.2011, 00:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Mozes i nesto drugo da uzmes, ali najbolje je cebo. Nisam nikad pravila, ali znam kako moja mama pravi. Kad zavrsi samo zamota cebetom.user posted image