cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Rolat od ajvara

clock-img

13.11.2009, 15:39

clock-img

buhla

pencil-img

2564

Za kore:
- 5 jaja
- 5 kašika brašna
- prašak za pecivo
- 1 pavlaka
- 3 kašike ajvara
Za fil:
- 1 pavlaka
- 500 g rendanog feta sira
- 4-5 čena belog luka
- veza peršuna
Priprema
Dobro umutiti 5 žumanca, 5 kašika brašna, 1 prašak za pecivo i malo soli, pa dodati 1 pavlaku i 3 kašike ajvara.
Na kraju lagano mešajući dodati sneg od 5 belanaca.
Peći u podmazanom plehu 20 -tak minuta.

Pomešati sve sastojke potrebne za fil i time mazati koru a zatim urolati

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

13.11.2009, 15:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja pravim taj, i sa spanacem user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.11.2009, 15:49

clock-img

buhla

pencil-img

2564

i ja, oba su super. Sada sam za slavu oba pravila. Pojelo se brzinom svetlosti. user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

13.11.2009, 16:36

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Što ste vas dve vredne sa receptima danaaas user posted image user posted image user posted image i ovoj sam prepisala user posted image

clock-img

02.01.2010, 19:12

clock-img

Anoniman

kahm..kahmmmm.. da se pohvalim-malopre sam napravila ovaj rolat eno ga hladi se u frižideru user posted image
nego,   da li ste znale da ovaj rolat uspeva i baš je dobrog ukusa i bez belanaca?user posted image
..ćurka odvojila belance i žumance... (tako je super kad ih posebno ulupaš a zatim dodaš sneg od belanaca žumancetu)....i naaaravno stavila sve na papir za pečenje, fiknula u rernu i na kraju skontala da sam zaboravila da dodam sneg ...user posted image e, ali suuuuper je... fino se uvilo testo, nigde nije puklo! ma prste da poližeš...user posted image (inače dodala sam i malkice slanine i krastavčića...)
(napravila sam i još jedan..... uzela sam  onaj recept za tulumbe...  onaj deo gde su sastojci za koru, zatim sve smućkam i stavim da se peče... bude odlično..! malo sam dodala ajvara....seckanog sudžuka... mmmmm user posted image )

clock-img

03.01.2010, 08:11

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Pravila i ja za Božićuser posted image
Namazala sam ga sirnim namazom,zatim poredala šunku ,lente sira ementalera i izrendala kisele krastavce.
Uvila sam ga u foliju i držala u frižideru,super je svi su bili oduševljeniuser posted image