cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Rizoto

clock-img

18.12.2010, 13:04

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Trebao bi mi recept za rizioto . Znam otprilike ali bih volela da cujem i vase recepte , sa gljivama , morskim plodovima , ribom , svinjetinom , piletinom . Svaki je dobar , hvala user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

18.12.2010, 13:26

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Evo ja ovako pravim rižoto sa šampinjonima. Skuvam rižu, ne do kraja, ali skoro. Ispržim prvo luk, pa na njega stavim gljive, ali samo malo, ostavim ih da budu malo tvrđe. U to stavim rižu i naspem malo bijelog vina. Pustim da se krčka još malo. Posolim i kad serviram u tanjire naribam malo trapista ili parmezana. Ali to ponekad. Naravno stavim so i malo bibera.

_____________________________

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

22.12.2010, 22:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja uglavnom pravim po ovom receptu KLIK.

Nekad napravim sa sirom, nekad sa pečurkama, ali postupak je isti.


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.12.2010, 00:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

P.S. Koristim obično belo vino.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.12.2010, 09:55

clock-img

Anoniman

ovako - isprzim luk, dodam na njega pirinac i nalijem vodom da se skuva.
u tiganju proprzim pecurke na malo ulja, posolim, pobiberim i stavim korijander.
u skuvani pirinac dodam malo putera, proprzene pecurke i narendani parmezan i ako treba jos malo korijandera.

clock-img

09.12.2012, 23:53

clock-img

madre

pencil-img

6600

ima li novi lepi receptica?

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

10.12.2012, 14:55

clock-img

mati

pencil-img

6667

Kupila i pecurke. Jer se drske bacaju? Ja ih uglavnom bacam ali ne znam ovde...

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

10.12.2012, 15:27

clock-img

madre

pencil-img

6600

dobro pitanje na koje ne znam odovoruser posted image ja ponekad bacim, ponekad iseckam...
moj rizoto je otov. pravila sam a sa secercem i brokolijem, sararepom, prazilukom, persunom. nije los... samo sam se mnoo iznervirala jer je to rucaki za moje roditelje i ladno sam podmazala tepsiju maslacem sto nikada ne radim, a moja mama posti pa ne znam da li ona sada to sme da jedeuser posted image a stavila sam malo i dok sam dinstala praziluk.

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

10.12.2012, 15:31

clock-img

caca81

pencil-img

642


IZVORNA PORUKA: mati

Kupila i pecurke. Jer se drske bacaju? Ja ih uglavnom bacam ali ne znam ovde...


Što bacaš drške? Od šampinjona ili...?

clock-img

10.12.2012, 15:47

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Ja ne bacam pecurke

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

11.12.2012, 09:45

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ja pečurke uopšte ne jedem user posted image
inače drške se ne bacaju. Sve se lepo očisti i isecka. Naravno ko voli.

Kad pravite rižoto, da li prvo na ulju ili čemu god propržite pirinač pa onda nalijete ili odmah nalijete vodom i koliko? Ili samo belo vino bez vode?

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.