IZVORNA PORUKA: MicinaMama
ima li ko kakav savet????
Kakav savet?! Momentalno da prestanete da pusite! Pa, naravno da joj smeta jer se taj dim uvuce i u vasu kosu, garderobu, dim svuda prodje. Bataljujte cigarete momentalno! Pogotovu ti N. Jaoooj, moram da te grdim! Trudna pusis, hoces da dojis, plus Mici alergicna na duvan! Kada su deca u pitanju nema kompromisa.
I ja cu ovom mom cigare u nos da natrpam, pusi na prozoru sada, ali zimi pusi u kupatilu, ni jedno, ni drugo nisu dobra opcija, mada, za sada Lazaru ne smeta dim i nadam se ni da nece, ali ... Svakako da mu nista ni dobro nece doneti, a da ne pricam da mm smetaju cigarete, ima hronicnu upalu sinisu, ali... 2 meseca pred trudnocu ja sam ostavila cigarete, nije bilo lako, ali kao sto rekoh, kada su deca u pitanju, kod mene nema "ne mogu" ima samo hocu i mogu.
P.S. Svih ovih dana mislim na vas, nisam imala pojma da pises ovde.
Da, imam jos neke savete. Spominjala sam ti da je za grinje dobro zamrzavanje stvari. Vodi racuna o njenim plisanim igrackama, ako imas mali zamrzivac, ubacuj sve sto moze da stane i ostavi da prenoci, tako da ne moras stalno da ih peres.
Spominjala sam ti vaporeto, mislim da je on idealan za takve probleme. Cim mi se vrati sveki videcu da se nas dve organizujemo i kupimo jedan. Mi nemamo problema sa respiratornim alergijama, ali je on dobar jer bez deterdzenata i nepotrebne hemije fenomenalno cisti, bar mi ga komsinica ishvalila. E, sada, treba ubosti neki da valja jer ih ima raznih a spektar cena je veliki. Njime mozes ocas posla ceo stan da ocistis sa parom. Nisu mnogo skupi, do 100 evrica mozes da nadjes sasvim pristojan.
< Poruku je uredio Yula -- 14.8.2012 23:23:25 >