cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Recepti za sladoled

clock-img

10.03.2010, 21:09

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Od kad sam trudna,mnoooooogo mi se jede sladoled,a inace ga zimi nikada ne jedem...
Ako imate neke dobre recepte,pisite ovde,volela bih da pravim,ovi kupovni su mi dosadili...user posted image

clock-img

15.03.2010, 18:43

clock-img

bebablue

pencil-img

1488

2 slaga umutiti sa 200ml mleka. 300-350gr voca izmiksati sa 300gr secera,dodati 1 jogurt u casi i sjediniti sa slagom!
Fenomenalno ukusno, meni licno sa bananama bude najlepse.

clock-img

15.03.2010, 18:54

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Joooj sladoleeeeeeeeeeeed..njaaaaaaaaaam....ja posto ga nejedem zimi stalno muckam slag.....kao zamena za...

Al imam jedan lak i super...

5 jaja
150 - 200 gr secera
2 pavlake

u drugu zumanca i  200 gr. slaga i sve sjediniti ... uvek dodam neko voce ...posebno je s jagodama njaaaaam!!!

Recept je jedino sa zivim jajima pa ko ne voli zbog salmonele..nistaaa!user posted image

clock-img

15.03.2010, 20:59

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Ovaj mislim da većina zna, jer je vrlo lak za napraviti, super je ukusan i dosta se dobije: (sličan je sa bebablue, ali ide manje šećera a po mom ukusu dovoljno)
2 šlaga umutiti sa 2 dl mleka+ 2dl jogurta, 2 dl šećera i 2 dl voća (a može i gusti sok), može se umesto voća dodati otopljena čokolada, karamel, limunov sok, suvo grožđe natopljeno u rumu...

clock-img

15.03.2010, 22:18

clock-img

Anoniman

Evo nasla na netu,ne moze da ne valja! user posted image

U posudu sipajte hladno mleko i šlag, pa mutite oko tri minuta. Dodajte kiselo mleko i šećer, pa sve zajedno izmešajte. Sipajte u posudu i zamrznite.