writing-img

Reakcija na antibiotik

clock-img

25.12.2014, 16:21

clock-img

bebicinamama

pencil-img

11

Imam urinarnu infekciju i primam geramicin i penicilin i posle injekcije imam mucninu na mirise kao u trudnoci nekih pola sata posle. Do sad sam pila penicilinske lekove ali prvi put primam penicilin. Da li je ovo neki vid ispoljavanja alergije? Nemam nikakav drugi problem tipa vrtoglavicu, povracanje...

clock-img

25.12.2014, 16:55

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

Ja sam letos dobila alergiju na penicilin, naravno vise ni u ludilu ne smem da ga koristim, primala sam istu terapiju kao i ti, mastitis je bio u pitanju, ali reakcija je bila bas burna, gusenje, otecen jezik, celo telo mi se uvecalo za 2 broja sva sam bila natecena, nisam mogla na noge da stanem,osip, jednom recju UZAS I KATASTROFA, na svu muku posle porodjaja i mastitisa jos i to..i da prvi dan terapije mi je samo jezik otekao i imala sam osecaj da mi celo telo trne i da me sve bocka, ja se pozalila sestri na sta je na rekla da to tako mora user posted image da bi sutradan opet dobila terapiju i desilo se jos gore, onda sam dobila neku anti-sok injekciju, koju pojma nemamuser posted image

Mislim da je najbolje da kazes dr. kako se osecas, da ne bi doslo do gore reakcije..

clock-img

25.12.2014, 16:58

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

kumo aj PP

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

clock-img

25.12.2014, 17:05

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

IZVORNA PORUKA: bebicinamama

Imam urinarnu infekciju i primam geramicin i penicilin i posle injekcije imam mucninu na mirise kao u trudnoci nekih pola sata posle. Do sad sam pila penicilinske lekove ali prvi put primam penicilin. Da li je ovo neki vid ispoljavanja alergije? Nemam nikakav drugi problem tipa vrtoglavicu, povracanje...

Ovo nije alergijska reakcija. Neki nam lekovi ne "padnu" dobro na stomak, ali to nije alergija - reakcija preosetljivosti.
Klasicna alergijska reakcija ide kao sto je mamica opisala - gusenje, otok, osip.
Naravno, sve treba prijaviti dr-u koji je terapiju propisao.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

25.12.2014, 17:40

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: bebicinamama
Imam urinarnu infekciju i primam geramicin i penicilin i posle injekcije imam mucninu na mirise kao u trudnoci nekih pola sata posle.

Cek sad, na zimovanju si a primas injekcije ali ne mozes da pijes dosta cajeva..
E jesam i ja neka cudna zena pa ne razumem....

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

25.12.2014, 17:45

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

trebalo bi da uzima probiotik uz antibiotike koje pije.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

25.12.2014, 17:47

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ali pre probiotika please meni objasnjenje user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

25.12.2014, 17:48

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: wivern

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ali pre probiotika please meni objasnjenje user posted image

a mene interesuje gde ti Wiv pročita sve to za zimovanje ičajeve?! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

25.12.2014, 17:55

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Sherlock Holmes
Molim lepo user posted image

Honey, I'm Home

clock-img

25.12.2014, 18:36

clock-img

bebicinamama

pencil-img

11

Krenula sam na zimovanje zbog dece i ovde dobijam terapiju i naravno da mogu da pijem dosta tecnosti sto i radim ali ne mogu da pravim razne mucke kao sto radim kuci. Sto se tice reakcije pitala sam dr koja mi je nezainteresovano rekla da to nije sok pa rekoh da pitam da li reakcija na penicilin mora biti samo gore pomenuti sok ili moze da bude i neka blaza reakcija.